Da li znate gde se u Srbiji nalazi "Old Traktor Arena"? (FOTO)

Sve je počelo od duhovitog grafita "Old Traktor" na ovom, sve lepšem zdanju

  • 3

Mnogobrojni "mali tereni" u srpskoj prestonici iz vikenda u vikend su poprišta dobrog fudbala, često i boljeg od onog koji nam se prezentuje u najvišim rangovima, ali i oaza vedrog duha, što pokazuje i primer sa Novog Beograda.

Foto: Zoran Srdanović Foto: Zoran Srdanović

Čuveni teren IMT-a, smešten između Hale sportova i Devete gimnazije u ulici Pariske komune, ima svoje neformalno ime koje je potpuno spektakularno - "Old Traktor Arena". Sve je počelo od duhovitog grafita "Old Traktor" na ovom zdanju, a svaka sličnost sa "Old Trafordom" je, jel'te, slučajna.

Da je duhovito - jeste, ali je činjenica da ovaj sve lepši objekat u poslednje vreme poprima karakteristike modernog, za beogradske uslove. Sam teren, koji je decenijama predstavljao "rak-ranu" kluba, sada je travnati tepih za ponos, a iza glavnog, izgrađeni su i pomoćni tereni koje osvetljavaju reflektori.

Foto: Zoran Srdanović Foto: Zoran Srdanović

Stolice na tribinama su vam, moguće je, poznate. Ne tako davno nalazile su se u Humskoj 1, na stadionu Partizana.

Sve bolju infrastrukturu, u poslednje vreme, prate i sjajni rezultati popularnih "traktorista". Prošle godine su u Srpskoj ligi, trećem rangu, predstavljali najprijatnije iznenađenje, a u aktuelnoj trci su u samom vrhu, pa nije nemoguće da se, od narednog leta, na "Old Traktor Areni" igraju čak i prvoligaški mečevi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA