IZ ZVEZDE PITAJU: Ko to zataškava pokušaj ubistva Delija?

Crveno-beli se oglasili saopštenjem povodom incidenta u Skoplju

  • 6

Srpska javnost bila je potresena fotografijama iz Skoplja, posle meča Crvene zvezde i MZT-a, kojima je otkriven napad Albanaca na navijače crveno-belih.

Zvezda je u ponedeljak veče gostovala u glavnom gradu Makedonije, gde su alabnski huligani noževima napali Delije i dobrano ih isekli.

>>> HOROR U SKOPLJU! Navijači Zvezde izbodeni posle meča sa MZT! (EKSKLUZIVNE FOTKE)

Iz tabora srpskog i regionalnog šampiona stiglo je saopštenje u kom se crveno-beli pitaju ko to okušava da zataška pokušaj ubistva. Saopštenje prenosimo u celosti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- KK Crvena zvezda Telekom obaveštava domaću javnost, da je u organizovanom napadu, za koji smo saznali tek u utorak 10.11.2015.godine, u Skoplju teško povređen navijač našeg kluba Nikola Dodić.

>>> Pa, dobro bre! Šta ste tražili tamo? Makedonac objasnio zašto su Zvezdaši izbodeni u Skoplju!

- KK Crvena zvezda pita makedonske vlasti i policiju, zašto o napadu u kome je učestvovalo više lica, nije informisan niko iz našeg kluba, ali i Republika Srbija, i ko to pokušava da "zataška" pokušaj ubistva koji se dogodio u jednoj skopskoj kafani.

- Prema saznanjima do kojih je došao naš klub, u napadu je učestvovalo 15 -20 lica koji su napali petoricu navijača našeg kluba iz Vranja, kojim ničim nisu izazvali taj napad. Stefan Jovanović, Marko Jovanović, Slađan Stojanović, Miloš Jović i NIkola Dodić, zastali su u jednom lokalu, kako bi naručili hranu pred odlazak na utakmicu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bez ikakvih jasno ispoljenih obeležja našeg kluba, i ponašanja koje je moglo da se protumači kao provokacija, napadnuti su u bašti lokala "Turist" u Skoplju, od strane više lica albanske nacionalnosti koji su bili naoružani noževima i palicama.

- Nikola Dodić je zadobio ubodnu ranu od noža u leđa, i tom prilikom mu je povređena plućna maramica, takođe i povredu glave zadobijenu od bezbol palice, dok je Slađan Stojanović isečen nožem po licu. Svi ostali su zadobili više udaraca bezbol palicama.

- KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da najteže povređeni Nikola Dodić, nije u životnoj opasnosti, ali da se i dalje nalazi na lečenju u bolnici u Skoplju.

- KK Crvena zvezda Telekom kontaktirao je povređene navijače našeg kluba, i učiniće sve što je u njegovoj moći, da se ovaj slučaj rasvetli do kraja, i pronađu krivci za nešto što je moglo da se pretvori u još jedan slučaj sa tragičnim posledicama, poput onog u Istanbulu, kada je nastradao Marko Ivković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konan

    12. novembar 2015 | 15:08

    Tim siledzijama i narko dilerima treba objaviti rat!

  • Vladimir Grobar

    12. novembar 2015 | 15:22

    A sta radite na otkrivanju pocinioca iz Atine koji su izboli Dinamove navijace? Kad nastradate onda jauk.

  • Zoki

    12. novembar 2015 | 15:17

    MAKEDONCI= CRNOGORCI="BRACA PRAVOSLAVCI"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA