Bjelica je stigao da zakuca protiv šampiona, ali kako protiv Karija i njegovih 46 poena? (VIDEO)

Još jedna dobra partija srpskog reprezentativca u NBA ligi - osam poena i devet skokova protiv Golden Stejta

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Protiv šampiona se ne može! Golden Stejt je nezaustavljiv na početku nove NBA sezone. Skor od 10-0 i sve to zahvaljujući Stefonu Kariju koji igra za ''klasu'' bolje nego prošle sezone kada je bio MVP lige. Poslednja je pala Minesota rezultatom 129:116.

Nemanja Bjelica i ekipa praktično nisu imali šanse protiv raspoloženih Ratnika. Srpski reprezentativac ubacio je osam poena i imao devet skokova, uz tri asistencije, za nešto više od 33 minute.

Srbin je pogodio trojku u finišu poslednje deonice za 114:108 u korist šampiona i to je bio poslednji put da su Vukovi uspeli da pritisnu Karija i ekipu.

Ako je verovati komentarima na američkim forumima, mnogi smatraju da su Timbervulvsi pokazali otpor koliko su mogli i da će za godinu dve biti respektabilna ekipa. Dok ne sazru, mogu dosta da nauče od šampiona.

Pogotovo od Stefa Karija koji je ubacio 46 poena i imao pet skokova i četiri asistencije. Pratio ga je Drejmond Grin sa 23 poena i 12 asistencija, Tompson je imao 15, a Barnes 14 poena.

U Nemanjinom timu najefikasniji je bio Vigins sa 19 poena, Tauns dva manje, dok je Mohamed ubacio 16. Martin je imao 15, a Lavin 13 ubačenih poena na kraju meča.

Rezultati:

Majami - Juta 92:91

Minesota - Golden Stejt 116:129

Finiks - LA Klipersi 118:104

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA