NAJVEĆA DILEMA ZVEZDAŠA: Kako će zajedno funkcionisati Miler i Vilijams? (VIDEO)

Činjenica da žele da budu lideri mogla bi doneti probleme na Mali Kalemegdan, ali, s druge strane, ovaj tandem bi mogao da bude nepremostiva prepreka za protivnike

  • 6

Od Bobana Marjanovića je napravio NBA igrača, drugo poglavlje u Crvenoj zvezdi Markus Vilijams će početi sa NBA igračem - Kvinsijem Milerom! Pitanje koje se nameće skoro svim navijačima crveno-belih jeste kako će njih dvojica funkcionisati na terenu?

Sjajno, reklo bi se na prvi pogled! Pogotovo posle fenomenalne partije Milera protiv Bajerna. Ubacio je 22 poena i pokazao da je izvanredno pojačanje. Uz Vladimira Štimca, jedino koje Zvezda nije promašila.

>>> NIJE OVO NBA: Kvinsi Miler tražio najluđi tajm-aut uz još luđu grimasu! (FOTO) (VIDEO)

Od prvog decembra dobiće saigrača iz domovine. Saigrača koji je umnogome sličnih karakteristika, samo na drugoj poziciji. Obojica vole da šutiraju, čak i nerezonski u pojedinim situacijama. Obojica vole da je lopta kod njih i da se igra vrti oko njih. Obojica vole da su lideri tima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Radiću ono što inače radim, pokušaću da što više asistiram i obezbedim saigračima lake poene. Hoću da budem lider Zvezde - rekao je Vilijams po povratku na Mali Kalemegdan.

E, upravo borba za mesto lidera bi mogla da bude potencijalni problem za Dejana Radonjića. Kako će to sve izgledati na terenu ukoliko u nekom momentu proradi sujeta?

Navijači Zvezde, a i sam crnogorski stručnjak, se nadaju da neće. I moguće je da su u pravu, sudeći po Kvinsijevim izjavama, nakon 22 poena, da svi nastave da igraju kao tim.

- Držali smo se zajedno do kraja. Pogotovo u odbrani, gde smo igrali kao pravi tim. To je ta razlika i sada moramo samo da nastavimo da igramo kao tim - rekao je Miler posle meča sa Bavarcima.

Naravno, to je bila u Markusova parola u prvom mandatu. Kada nije bio šuterski raspoložen, ''rađao'' je asistencije za saigrače koji su ispunjavali poentersku kolonu. I sada se od njega očekuje slično.

Ako se bude ''kapirao'' sa Milerom, teško Zvezdinim protivnicima na svim frontovima. Jer, neće znati odakle preti veća opasnost.

Šut i asistencije Vilijamsa, odnosno šut, skokovi i blokade Milera. Sve to upakovano, značiće samo jedno - ubojit tandem Crvene zvezde protiv kog teško da će biti leka.

Tandem koji će pretiti da zaseni onaj prošlogodišnji koji su činili Markus i Bobi. Da li se slažete?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    13. novembar 2015 | 19:01

    Mislim da će Miler to svesno prepustiti Markusu iz respekta prema njemu, i da neće biti nekih problema. A, ima i jedna slatka briga: trebaće ukomponovati i Toni Mičela beka šutera ubicu, koji je pred vratima Zvezde!! Onda nek se debelo spreme protivnici:-) rešetaće ih ovi naši da neće znati šta ih je snašlo!!

  • joca

    13. novembar 2015 | 15:00

    Jednostavno, dve lopte i eto resenja...

  • Nešo

    13. novembar 2015 | 15:29

    "Od Bobana Marijanovica napravio NBA igraca" svašta al stvarno svašta.Doticni igrac imaa kvaliteta to nije sporno isto tako ima mana(odbrana,soliranje,drogiranje)sve u svemu radi se o igracu koji varira od sjajnog do ispodprosecnog.Boban je sam zasluzan za svoj napredak i odlazak u NBA kakav Vilijams kakvi bakraci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA