Obavite najbolji prelazni rok na FM 2016! Jedan Srbin vam je zicer za šampionski tim! (FOTO)

Vreme je! Novi Fudbal menadžer izlazi, budite spremni da odmah nabavite najbolje igrače. Mi vam olakšavamo posao

  • 1

Društvenom životu će mnogi večeras reći zbogom! Jer, očekuje se predstavljanje ''Football manager 2016'', igrica koju ili igraš ili ne igraš. A ako je igraš, onda daješ sve od sebe. U stvari, daješ sebe.

Nova verzija je već pokupila odlične kritike. Igrači, spremite se da preuzmete svoje omiljene klubove i pokušate da odete barem korak dalje u odnosu na ono što ste činili ranijih tokom verzija.

Dok neki igrači vole da uzmu gotov tim i dorade ga ''sitnicama'', veliki broj je onih koji sate i sate provode u skautiarnju i pažljivom biranju ekipe za budućnost.

Ukoliko nemate baš toliko vremena, predstavljamo vam spiska fudbalera za osrednje renomirani tim koji su dostupni na transfer pijaci. naravno, pritom smo mislili da vas ne zaboli ruka kada je ubacite u novčanik. Tim je sastavljen od mladih nada, ali i fudbalera kojima ističu ugovori.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

1. Timo Horn GK - Mladi golman Kelna nije preterano skup, a za skoro 10 miliona evra možete nabaviti ''world class'' čuvara mreže i tako završite sa tom pozicijom na nekoliko meseci.

2. Matija de Šiljio DR - Desni bek Milana ne bi trebalo da bude veliki udarac za novčanik zbog situacije koju ima sa ugovorom. U godinama koje budu sledile, desna strana vam je pokrivena.

3. Emanuel Mamana DC - Centralni bek iz River Plejta. Može te ga dovesti za 2.1 milion evra. Ima 19 godine i predispozicije da mu skoro sve ocene ''poplave.''

4. Danijel Rugani DC - Član je Juventusa i jedan je od najboljih maldih štopera. kako na igrici, tako i u stvarnom životu. Ne možete tako lako ostvariti transfer, ali ga možete dovesti na pozajmicu. Postarajte se da ona bude dvogodišnja.

5. Eder Alvarez Balanta DL - Za kvalitet koji ovaj Kolumbijac poseduje morate izdvojiti oko sedam miliona evra. Prejeftino, ukoliko se u obzir uzmu godine i ocene koje Balanta poseduje.

6. Lukas Romero DMC - Još jedan Južnoamerikanac na listi. Član je Veleza i dostupan je za pet miliona evra. Igraće odlično gde god da ga staviš, ali se vremenom oblikuje u odličnog MC-a. Toliko će se moćno razvijati da će mu sledeća stanica verovatno biti Real Madrid.

Foto: printskrin Foto: printskrin

7. Aksel Vicel MC - Belgijski reprezentativac je dostupan za 10 miliona evra, zbog situacije sa ugovorom. Ukoliko želite relativno mladog, ali istovremeno i iskusnog vezistu koji će razigravati ostale klince, Vicel je vaš čovek.

8. Andrija Živković AMR - A, evo i jednog Srbina na listi! Vezista Partizana može da se dovede za tričavih 1.5 miliona dolara. Nema potrebe da vam objašnjavamo koliko je to jeftino za takav kalibar.

9. Anvar El Gazi AML - Živkovićev partner na krilnoj poziciji, ali sa druge strane, mogao bi da bude aktuelni fudbaler Ajaksa. Njega ćete možda i najskuplje platiti. Oko 11 miliona, plus procenti. Pravi čovek za asistencije i golove.

10. Anhel Korea AMC/FC - Prikriveni napadač je osnovna karakteristika ovog fudbalera kog možete dovesti na pozajmicu iz Atletiko Madrida. I to bez problema.

11. Gabrijel Barbosa ST - Gabigol je jedan od najvećih talenata na igrici. Igra za Santos i sprmena je da postigne 50-60 golova za sezonu. Bez sumnje. Cena - oko 8.5 miliona. Prednost je to što može da pokrije i krilne pozicije u napadu.

Nabavite igricu, instalirajte je i virtuelni život može da krene...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA