PSŽ na leto dovodi Kaku i Iguaina u paketu

Prebogati Arapi na čelu kluba iz Pariza žele nezadovoljni tandem iz Madrida

  • 0

PSŽ će i narednog leta, na pogon "petro" dolara prebogatih arapskih vlasnika, biti jedan od najvažnijih učesnika letnje fudbalske pijace. Još ranije je predsednik pariskih "svetaca" Naser Al Kelaifi najavio da će klub imati na raspolaganju 100 miliona evra  za pojačanja. A poznate su i glavne mete francuskog kluba - Rikardo Kaka i Gonzalo Iguain.

Pariski "Lekip" tvrdi da se Al Kelaifi prošle nedelje sastao u Madridu sa Iguainom, a da će isto učiniti i narednih dana sa Kakom. Iako su Argentinac i Brazilac vezani za Real dugoročnim ugovorima, nije isključeno da u paketu pojačaju redove prvoligaša iz francuske prestonice. Oni su nezadovoljni statusom kod Žozea Murinja i rado bi promenili sredinu. Uslovi su da klub može finansijski da ih ispoštuje kao Real, kao i da ima visoke takmičarske ambicije, a PSŽ, čini se, ispunjava oba.

Poučen neuspešnim iskustvima koje je doživio sa Dejvidom Bekamom, Aleksandreom Patom i Karlosom Tevezom, koji su zimus redom odbijali njegove ponude, Al Kelaifi je u ove pregovore ušao opreznije i bez velike medijske pompe. Adut mu je i sportski direktor Leonardo, koji je u jako dobrim odnosima sa Kakom. Leonardo je doveo Kaku u Milan kao relativno nepoznatog mladića i bio mu uvek pri ruci.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA