Milijaš neće u drugu ligu, možda se vrati u Zvezdu

Nekadašnji kapiten "crveno-belih" napušta Volvse na kraju sezone, ali je pitanje da li klub sa "Marakane" ima novca da ga angažuje

  • 0

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš blizu je povratka na "Marakanu". "Sportski žurnal" piše da je vrlo moguć scenario u kojem bi Milijaš narednog leta mogao opet da obuče dres beogradskih "crveno-belih".

Milijaš ima slabu sezonu iza sebe, a njegov klub Volvs ispao je iz premijerligaškog karavana i očekuju se promene u taboru popularnih "vukova", odnosno prodaja igrača sa najvećim zaradama. Prioritet kluba je da se "reši" stranaca, pošto smatraju da u Čempionšipu mogu igrati samo sa domaćim fudbalerima. Upravo u tome Zvezda vidi svoju šansu, pa bi Lukićevi izaslanici uskoro mogli da počnu pregovore sa Volvsima.

Problem u pregovorima će, kao i često kada je Zvezda u pitanju, biti novac! Zvezda definitivno ne bi imala finansijske mogućnosti da plaća Milijašu godišnju zaradu koju ima u engleskom klubu. Zvezda je najraspoloženija za pozajmicu, prema kojoj bi engleski klub i dalje plaćao značajan deo Milijaševih primanja. Ipak, Englezi nemaju računicu za ovakav scenario, jer bi najradije prodali vezistu i čak i zaradili na njemu.

Milijaš je za Zvezdu igrao od 2006. do 2009. godine, i na 97 mečeva bio strelac 37 puta. Dres Vulvsa u Premijer ligi oblačio je 62 puta i postigao četiri pogodaka. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 25 mečeva i postigao četiri pogodaka, a debitovao je 6. septembra 2008. u susretu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Farskih ostrva.

Milijašev motiv za povratak na "Maraknu" može da bude i želja da opet postane standardni član reprezentacije Srbije, jer je zbog neigranja za Volvs izgubio status reprezentativca.

Od želje do realizacije transfera je dug put, tako da angažman Milijaša ipak ne može da se smatra Zvezdinim prioritetom u prelaznom roku. 

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA