Terorizam u Parizu ugrožava EURO 2016?!

Usled teroritstičkih napada predsednik francuskog Fudbalskog saveza zabrunut je kako će Evropsko prvenstvo biti organizovano

  • 3

Dan nakon terorističkih napada koji su se desili u Parizu, predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel Le Gre izrazio je zabrinutost za takmičare i navijače na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

- Velike bezbednosne mere smo preduzeli, ali vidite da teroristi mogu da napadnu u svakom trenutku. Već smo bili zabrinuti zbog Evropskog prvenstva, a sada smo još više. Ipak, trenutno ne mogu da razmišljam o tome, moje misli su sa porodicama nastradalih - izjavio je Noel Le Gre.

>>> TRESAO SE STADION "FRANCUSKA": Prekinut meč, evakuisana publika, među njima i predsednik Oland! (FOTO) (VIDEO)

Teroristi su izveli šest napada u Parizu, a tri snažne detonacije čule su se i u blizini stadiona u Sen Deniju, na kojem se igrala prijateljska utakmica Francuske i Nemačke. Policija je potvrdila da je jedna od bombaških naprava bila na ulazu u stadion i da je prilikom njene detonacije život izgubilo troje ljudi.

Francuska selekcija pobedila je Nemačku rezultatom 2:0, a nakon meča posetioci koji su prisustvovali utakmici sišli su na teren, nakon čega su evakuisani.

Evropsko prvenstvu u Francuskoj igraće se od 10. juna do 10. jula u 10 gradova u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosch07

    14. novembar 2015 | 14:31

    Da se ovo desilo u Srbiji vec bi Nemci, Englezi i Francuzi trazili da se Srbiji oduzme prvenstvo i njima dodeli ...

  • Strucnjakowsky

    14. novembar 2015 | 15:59

    Tako je

  • Bre

    15. novembar 2015 | 10:24

    Ma nema od toga nista prvenstco ce se sigurno odrzati jer tada teroristi nece napadati...nece im dati njihove gazde iz bele kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA