ULTIMATUM - Ibrahimović ide iz Milana ako dođe Gvardiola

Šveđanin zapretio Silviju Berluskoniju da će otići ako ovaj dovede aktuelnog stratega Barselone

  • 0

Rat koji je započeo u Barseloni mogao bi da se nastavi u Milanu. Čuveno neprijateljstvo Pepa Gvardiole i Zlatana Ibrahimovića je dobro poznata stvar, a sudbina bi opet mogla da ukrsti puteve Šveđanina i Španca.

Pep Gvardiola je davnašanja želja vlasnika Milana Silvija Berluskonija, a njih dvojica su čak razgovarali u četiri oka pre nedavnog duela Milana i Barselone. Nije teško zaključiti i o čemu... Odlaskom Gvardiole iz Barselone na kraju sezone stekao se i glavni uslov da ga Berlsukoni angažuje, pogotovo što nije u poslednje vreme u dobrim odnosima sa aktuelnim trenerom Maksom Alegrijem.  Gvardiola je svoju igračku karijeru završio u Italiji u dresu Breše, uvek je isticao da voli Italiju, a prvi trofej u Ligi šampiona pre četiri godine posvetio je legendi "roso-nera" Paolu Maldiniju.

Međutim, problem Berluskoniju predstavlja najbolji igrač Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je postavio ultimatum: "Ili on ili ja", navodno je rekao Ibrahimović. 

Zbog sukoba koji je izbio u vreme dok je golgeter bio član Barselone, a koji na relaciji Gvardiola-Ibrahimović traje do danas, najbolji strelac "roso-nera" poslao je jasnu poruku Berluskoniju. Videćemo koga više voli Berluskoni...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA