Dešam i Lev prećutali igračima teror u Parizu!

Čudna odluka dvojice selektora da ne obaveste igrače koji su, nesvesni strahota oko njih, najnormalnije odigrali drugo poluvreme prijateljske utakmice

  • 0

Selektori francuske i nemačke fudbalske reprezentacije Didije Dešam i Joakim Lev, znali su za terorističke napade u Parizu još tokom utakmice njihovih timova, ali su ih prećutali igračima.

>>> IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Bombaš samoubica pokušao da uđe na stadion sa prslukom eksploziva! (FOTO) (VIDEO)

Prijateljska utakmica na stadionu "Francuska" u pariskom kvartu Sen Deni, i pobeda "trikolora" od 2:1, potpuno su pali u drugi plan zbog stravičnog terora islamskih ekstremista, koji su na više lokacija ubili preko 200 ljudi i ranili na stotine građana Pariza.

Ovu informaciju objavio je prestižni Njujork Tajms koji piše da su obojica selektora na poluvremenu dobila informacije o terorističkim napadima, međutim odlučili su da je ne podele sa fudbalerima, koji su, potpuno nesvesni šta se događa u okolini, igrali drugo poluvreme, a veliko je pitanje da li bi uopšte nastavili da su i oni znali isto što i Lev i Dešam.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

>>> PIKSIJEVA DRAMA: Ćerka mi je bežala od terorista!

Još tokom prvog dela igre na stadionu se čula snažna detonacija, čak su igrači zbog toga u jednom trenutku zastali, međutim ubrzo su nastavili meč. Zanimljivo je da ni publika nije bila informisana o teroru koji se u tom trenutku odigravao u gradu iako su gotovo svi novinari, uporedo sa utakmicom, pratili dešavanja sa ulica Pariza preko interneta i na TV ekranima?!

>>> Sestra napadača Atletika preživela napad terorista!

Utakmici je prisustvovao i francuski predsednik Fransoa Oland, koji je u prvom poluvremenu evakuisan sa stadiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA