Luiz i Kavani u strahu: Ne smemo da se vratimo u Pariz!

Posle terorističkih napada u Parizu, fudbaleri Pari Sen Žermena zabrinuti za svoju bezbednost u klubu

  • 2

Edinson Kavani i David Luiz, fudbaleri PSŽ-a, igrali su mečeve za svoje nacionalne timove u vreme napada na grad u kome je poginulo preko 120 ljudi, a 350 povređeno.

Zbog straha da bi nešto slično moglo da se ponovi, Brazilac i Urugvajac ozbiljno razmišljaju o tome da se ne vraćaju u klub.

>>> PIKSIJEVA DRAMA: Ćerka mi je bežala od terorista!

U seriji terorističkih napada u glavnom gradu Francuske, jedna od meta bila je fudbalski stadion na kome se igrao prijateljski meč između Francuske i Nemačke. U toku meča čula se zastrašujuća buka posle eksplozije u jednom od restorana blizu stadiona.

Fudbaleri PSŽ-a su, naravno, u obavezi da se posle mečeva kvalifikacija vrate u Francusku kako bi se priključili treninzima svog tima, ali pitanje je da li će se odlučiti na taj korak, sada kada u zemlji vladaju potpuni haos i strah.

Na pitanje vezano za povratak , Luiz i Kavani su rekli da u ovom trenutku ne znaju šta će da rade i da su uplašeni.

- Imam devojku, članove porodice i nekoliko prijatelja u Parizu. Svi su bili izuzetno tužni i uplašeni. Ne znam šta ću da radim i ne znam da li ću se uopšte i vraćati - rekao je Luiz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    15. novembar 2015 | 15:53

    Jak si mi ti covek, kad je trebalo da uzmeš pare tad ti je Paris dobar a čim je malo zagustilo bezi

  • crnogorac

    15. novembar 2015 | 23:54

    Cus ne smiju u Pariz... 10tak milki ih ceka po sezoni, a jos se sad desio ovaj napad i vjerovatno nikad vise... Sad im je najsigurnije tamo za razliku od Brazila, gdje prosjecno 70 ubistava dnevno ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA