Kad je Grof bio cicija? Zvezdin trener poklonio uplakanoj stjuardesi parfem od 500 evra! (FOTO)

Gest Miodraga Božovića, kada je na povratku Zvezde iz Bugarske poklonio parfem stjuardesi na njenom poslednjem letu u karijeri, oduševio je ceo avion, a uspeli smo i da saznamo koji parfem je u pitanju

  • 16

Gest Miodraga Grofa Božovića kada je pri povratku Crvene zvezde iz Bugarske, čarter letom iz Varne poklonio uplakanoj stjuardesi Tatjani Aksentijević parfem povodom njenog poslednjeg leta u 30 godina dugoj karijeri, oduševio je ceo avion.

>>> SUZE U ZVEZDINOM AVIONU: Stjuardesa zaplakala, a onda je Grof ispao mega šmeker! (VIDEO)

Oduševio je i samu Tanju, koja je bila ispunjena emocijama posle govora kapetana Steve Ignjatovića i nije mogla da sakrije suze, a poklon je uspeo pored suza da izmami i osmeh kod šarmantne gospođe Aksentijević.

Uspeli smo da saznamo i koji parfem je Miodrag Božović poklonio sjtuardesi. Prišli smo njoj i kapetanu prilikom iskrcavanja, kada smo i fotografisali Grofov poklon.

- Trener Crvene zvezde je u ime kluba poklonio Tatjani parfem kada je čuo da joj je ovo poslednji let u karijeri dugoj 30 godina. Ona je isto toliko član moje posade, pa i meni nije lako pala ova odluka - rekao nam je pilot Steva Ignjatović posle sletanja u Beograd.

Tatjana nije ni znala koji parfem je dobila na poklon, nije ni gledala od silnih emocija, ali nam je omogućila da se sami uverimo i fotografišemo ga.

U pitanju je parfem kompanije Xerjoff - Lua iz kolekcije Shooting Stars od 100 mililitara. Grof Božović ga je kupio u fri šopu aerodroma u Varni.

Kada je pre poletanja za Bugarsku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, na molbu osoblja da isprazni sve iz džepova, u rekao da su džepovi ionako prazni, očigledno je bilo da se šalio.

Parfem koji je poklonio Tatjani je veoma skup i košta čak 500 evra, što je za parfeme izuzetno visoka cena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

O PARFEMU XERJOFF LUA

- Lua parfem iz kolekcije Shooting Stars je veličanstven cvetno - gurmanski i voćni spoj mediteranske romantike. Bergamot, Bugarske ruže i iris iz Firence rafinisani su začinskom notom ružičastog bibera i vanile. Lua je luksuzni izraz elegancije za bezvremensko ekskluzivno iskustvo - piše u opisu parfema na najpopularnijem sajtu za parfeme Fragnatica.com, gde ima izuzetno visoke ocene i pozitivne komentare od strane korisnika i čitalaca sajta.

Note parfema: bergamot, pomorandža, limun, dinja, ruža, iris, ružičasti biber, ljiljan, kedar, vanila i mošus.

Dostupan je kao EDP od 50 i 100 ml, a kreirao ga je Žak Flori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Parfem Lua koji je Grof poklonio stjuardesi je takozvani ''niche'' parfem. Oni su jedinstveni i specifični po mnogo toga u odnosu na parfeme masovne proizvodnje. Suprotno od masovno proizvedenih dizajnerskih i selebriti parfema, ''niche'' parfemi su inspirisani emocijom i prave se ručno, od retkih sastojaka i konstituišu na atipičan način. Upravo tu se krije njihova snaga – u toj individualnosti i ekspresionizmu.

Oni nisu samo miris, već kompletan doživljaj – inspiracija. Pri izradi ''niche'' parfema vodi se računa o najmanjoj sitnici - pažljivo odabranim sastojcima, načinu na koji se oni gaje i kasnije obrađuju, bočici u kojoj se čuva tečnost, dizajniranom pakovanju, i na kraju o emociji koju taj parfem treba da probudi.

Jedina mana im je cena. Al' kad je Grof bio cicija?

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA