BOŽIĆ: Nismo više favoriti protiv Zadra

Trener crno-belih veruje da će njegov tim u Dalmaciji primeniti recept koji je doneo pobedu protiv Budućnosti

  • 6

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv Zadra, koji je poznat kao ekipa koja jako dobro igra na domaćem terenu.

>>> KK Partizan dobio novo pojačanje, ali ovoga puta on plaća njima!

Crno-beli su sa učinkom od tri pobede i šest poraza (3/7 ima Sutjeska) trenutno poslednjeplasirani tim na tabeli, ali Božića i ekipu može da hrabri izdanje i pobeda protiv Budućnosti u prethodnom kolu, kao najava boljih dana.

- Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Svoj kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Nas nakon pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada - rekao je Božić za sajt crno-belih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je naglasio da Partizan želi da nastavi sa dobrih igrama, i da će stečeno samopouzdanje iz meča sa ekipom Buducnosti mnogo pomoći ekipi.

- Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo. Sada želimo da nastavimo u pravcu dobrih igara i da samopouzdanje stečeno nakon pobede u prošlom kolu iskoristimo u najboljem mogućem svetlu - zaključio je strateg Partizana.

Iz Partizana su poručili da će utakmicu u Zadru propustiti Mihajlo Andrić i Edo Murić, dok će debitanski meč odigrati novo pojačanje na mestu plejmejkera, Džamar Vilson.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Celje

    15. novembar 2015 | 17:02

    Samo odigrajte kao protiv Budućnosti ....pa sta bude ako ponovite tu igru nadam se pobedi Napred Partizan

  • Saša

    16. novembar 2015 | 04:51

    Protiv koga ste vi jade favoriti?

  • @Žika Živac@

    15. novembar 2015 | 22:22

    Niste vi više ni protiv Krnjače favoriti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA