Čavin evrogol prvenac srušio Jagodinu na "Marakani" (VIDEO)

Fantastičan pogodak Miloša Dimitrijevića rešio pitanje pobednika pred oko 8.000 gledalaca

  • 0

Crvena zvezda - Jagodina 1:0

(Dimitrijević 38)

Stadioni i gledalaca: Crvene zvezde (8.000)

Sudija Miodrag Gogić (Novi Sad)

CRVENA ZVEZDA (4-3-3): Bajković - Vešović, Mladenović, Krneta, Maksimović - Evandro, Mijailović, Dimitrijević - Lazović, Milunović (od 75. Kadu), Borha (od 78. Kasalica).

JAGODINA (4-4-2): Šimić - Dukić, Projić, Živanović, Ilić, Marjanović - Krstić, Stojanović (od 58. Kostić), Gogić - Đenić, Mudrinski (od 65. Laminsua - od 87. Kostić).

Splasnula je prolećna euforija na "Marakani", titula je opet ostala daleko, pa i nije čudno to što Crvena zvezda sa sve više muka pobeđuje rivale. Na našem najvećem stadionu "crveno-beli" su savladali Jagodinu sa minimalnih 1:0, a meč je obeležio sjajan gol Miloša Dimitrijevića. 

Pred oko 8.000 gledalaca, Zvezda je nadigrala Jagodinu, možda i zaslužila ubedljiviju prednost, ali videlo se da u njenim fudbalerima ne gori ona ista vatra kao s početka drugog dela šampionata. Ipak, uzimajući u obzir to da su Jagodinci najprijatnije iznenađenje ovog proleća i da već pet mečeva nisu primili gol, onda i ovih 1:0 dobijaju na težini.

Koliko je Jagodina opasna, pokazao je njen najubojitiji igrač Ognjen Mudrinski, kada je već u 8. minutu uleteo u kazneni prostor Zvezde, ali je bio sebičan i šutirao, a mogao je da proigra samo saigrača na drugoj stativi.

Zvezda je imala loptu, stezala obruč, Milunović je digao publiku na noge atraktivnim makazicama, ali se na gol čekalo sve do 38. minuta, kada je Dimitrijević postigao gol kakav dugo nije viđen na "Marakani". Mladenović je prošao po levoj strani i vratio povratnu. Borha je odložio loptu za Dimitrijevića, a potom je usledila majstorija. Zvezdin Mali Čava je fenomenalnim lažnjakom prevario dvojicu defanzivaca Jagodine, a zatim poslao projektil pod prečku gola Jagodine. Bio je to prvi gol Dimitirijevića u dresu Zvezde od kada je letos došao. Vredelo je čekati...

Do kraja meča Zvezda je imala još nekoliko dobrih prilika, golman Šimić je sjajno odbranio još jedan fantastičan šut Dimitrijevića i ostalo je 1:0.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA