STOJKOVIĆ SE OGLASIO: Popiću kafu sa Ilievim!

Golman reprezentacije Srbije najavio da bi se vratio među crno-bele, ali da ima važeći ugovor

  • 3

Prošle nedelje se spekulisalo da bi mogao da se vrati u voljeni klub, ali od povratka Vladimira Stojkovića u Partizan, bar u bližoj budućnosti, neće biti ništa.

- Do sada nisam hteo da se oglašavam, jer sam smišljao koje reči da upotrebim da bih se na najlepši način zahvalio Partizanu - rekao je golman Makabija iz Haife i naglasio:

- Da se ja pitam, da nemam nikakve druge prepreke, danas bih se vratio u Partizan! To je klub koji volim, tu se osećam kao kod kuće. Nažalost, problem je što imam važeći ugovor i mislim da je u ovom trenutku nemoguća misija da se vratim.

U izjavi za "Informer", Stojković je dodao da će se ipak videti sa novim sportskim direktorom Partizana, Ivicom Ilievim.

- Otići ću ovih dana do kluba da popijem kafu s Ivicom Ilievim. Želim mu mnogo sreće na poziciji direktora. Kakav je bio kao igrač, takav je i sad. Uprkos svim problemima on je fajter, želi da se bori, pun vedrog duha i pozitivne energije. Samo čekam kad će da se skine da zaigra i on, koliko mu je stalo do Partizana - rekao je Vladimir Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA