F4 Jovanović krivi promašena bacanja, Božića boli poraz

Trener Partizana razočaran izvođenjem penala i priznaje da nije imao rešenja za šut Cedevite za tri poena

  • 0

Partizan je ranije nego što su mnogi očekivali ostao bez šampionske krune u Jadranskoj ligi. Cedevita je drugi put u sezoni uzela meru šampionu i, mora se priznati, zasluženo otišla u finale fajnal-fora u Tel Avivu. Razočaranje u taboru "crno-belih" bilo je veliko...

- Što se tiče odbrane, možemo da budemo zadovoljni, ali kada smo je dobro igrali, nismo uspeli da uspostavimo našu igru po dubini. I to je glavni razlog. Promašili smo dosta slobodnih bacanja, što je u ovako važnoj utakmici bitno. Nedopustivo je to što smo imali tako loš procenat izvođenja penala - rekao je Jovanović novinarima u Tel Avivu.

"Crno-beli" nisu imali rešenje za dalekometne hice Zagrepčana...

- Večeras se igralo na mali broj poena i vođstvo se smenjivalo iz minuta u minut. U tim trenucima oni su imali mnog skokova u napadu, i to ih je držalo u igri, a mi nismo uspeli da se odlepimo. Ono što smo znali, kvalitet Cedevite je šut za tri poena i kada oni vežu taj šut, ako nemate dovoljeno veliku razliku u poenima, veoma brzo stižu rezultat - dodao je Jovanović.

Kapiten Petar Božić žali za rušenjem lepe tradicije nepobedivosti, koja je trajala pet godina...

- Ovo je veoma bolan poraz, posle dugog niza godina nismo u finalu. Večeras dosta stvari nije funkcionisalo. Cedevita nas je dobila u mnogim košarkaškim segmentima. Zasluženo su pobedili - rekao je Božić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA