MVP MILUTINOV! Srpski košarkaš vodio Olimpijakos do pobede!

Iako na početku sezone nije bio u prvom planu kod Janisa Sferopulosa, u poslednje vreme naš reprezentativni centar dobija priliku da sve više da igra

  • 10

Usled teške povrede Patrika Janga, naš reprezentativni centar Nikola Milutinov dobio je svojih ''pet minuta'' i iskoristio ih je. Utakmicu između Olimpijakosa i Trikale, Milutinov je započeo  u startnoj petorci.

>>> Olimpijakos deklasirao protivnika sa 69 POENA RAZLIKE!

Tim iz Pireja pobedio je u gostima rezultatom 89:69, a Milutinov je zabeležio 11 poena, osam skokova i četiri blokade. Sa indeksom 24 Milutinov je bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi. Pored njega odličan je bio i Evangelis Mancaris koji je imao osam poena, četiri skoka i sedam asistencija.

U poraženoj ekipi, najbolji je bio Ovi Soko sa 23 poena i 11 skokova.

Nakon šest odigranih utakmica, Olimpijakos se nalazi na drugom mestu na tabeli sa jedanaest bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozon

    16. novembar 2015 | 14:07

    Lepo si to rekao samo što se to, na tvoju žalost odnosi sve na fmp-zvezda. Zadnjih 40 godina, od Moke i Ducija zvezda ni jednog igrača nije napravila, već je kupovala gotove igrače i uvek je pri tome imala budžet veći od Partizana, ali je uzimala najkuplje trenere u Evropi, Pešića, Zmagu i druge, platila Divcu milion za dve utakmice u Ligi šampiona. Za to vreme je Partizan napravio preko 30-40 reprezentativaca, a stvarno neću da zauzim mesto ovde da ih nabrajam, nema dovoljno prostora.

  • izvinite,istina boli..videće se po minusima...

    16. novembar 2015 | 13:31

    Kako je samo malo potrebno da se neko otrgne od davljenja i samoproklamovane institucije i da pokaže koliko zna...partizan grobar Srpske košarke...uvek bio,pa čak i kad je odlično prezentovao našu košarku...kako je moguće to..pa,mogućeje jer se tada, sa budžetima poput reala i Barselone, samo kupovali igrači a ne i stvarali...osim Bogdanovića (proseč igrač) koga je još iznedrio kk partizan..NIKOG...

  • Istina boli ... ali kompleksi još više ...

    16. novembar 2015 | 14:15

    @izvinite,istina boli..videće se po minusima U pravu si. Partizan nije "iznedrio" nikog. Sve reprezentativne uspehe dugujemo "koloniji" Zvezdinih (ili FMP-ovih) igrača. Nema šanse ni nabrojati koliko ih je samo bilo. Od Kićanovića i Dalipagića, pa preko Divca, Paspalja, Danilovića, Đorđevića ... pa onda Mića Berić i Drobnjak ... pa Rebrača ... pa Krstić ... pa ... Hm ... čekaj malo. Više nisam siguran da su to bili Zvezdini igrači!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA