Mihajlović ne mora da brine, mesto na klupi mu je sigurno!

O statusu srpskog stručnjaka na klupi Milana nijednog trenutka se nije raspravljalo

  • 0

Na prethodnih pet utakmica ekipa Milana osvojila je jedanaest bodova, čime se utisak nakon lošeg starta na početku sezone popravio. Samim tim priče o navodnom otkazu Siniši Mihajloviću, trenutno ne stoje, što je potvrdio i potpredsednik Milana Adrijano Galijani.

>>> Maldini brani Mihajlovića!

- Osvojili smo 11 bodova u poslednjih nekoliko utakmica. Mihajlović je trenutno veoma siguran na klupi Milana. Da smo remizirali sa Lacijom i pobedili Atalantu rekli bismo da je sjajan napredak, ali je još bolje biti bolji od Rimljana. Međutim, često se pamti samo poslednji meč kada smo kiksnuli protiv tima iz Bergama - rekao je za italijanske medije Adrijano Galijani.

Usled loših rezultata na počeku sezone Siniša Mihajlović bio je pod udarom javnosti, spekulisalo se da će dobiti otkaz. Popredsednik ''rosonera'' odlučno je demantovao da se razmišljalo u tom pravcu.

- Nismo zvali nijednog trenera, pa ni Donadonija. Nikada nije bio blizu naše klupe, možda će u budućnosti jer se nikad ne zna. Roberto je naš bivši igrač i veliki navijač Milana - izjavio je Adrijano Galijani.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana, nalaze se na šestom mestu Serije A i imaju 20 bodova. U narednom kolu gostuju ekipi Juventusa.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA