Hrvati za 3 minuta srušili Rusiju, Englezi nisu imali milosti protiv Francuza (VIDEO)

Gostujuća selekcija pobedila sa 3:1 golovima u drugom poluvremenu * Pobedu ostavrili Englezi, Poljaci, Slovaci, Portugalci i Švajcarci

  • 7

Nekoliko velikih fudbalskih derbija na programu je tokom poslednje reprezentativne pauze, a dan su otvorili Rusija i Hrvatska. Vatreni su u Rostovu slavili rezultatom 3:1 (0:1).

U duelu dve reprezentacije koje će igrati na EP u Francuskoj, Rusi su poveli u 15. minutu golom Smolova. Kaznio je promašaje gostujućeg tima, na asistenciju Jonova.

Nakon poluvremena usledio je totalni preokret. U preiodu od 57. do 60. minuta Hrvati su dva puta uspeli da ubace loptu u mrežu Rusa. Najpre je Kalinić izjednačio, da bi Brozović evrogolom najavio preokret.

Konačan rezultat postavio je Mandžukić u 81. minutu, a vredi pomenuti da je Brozović, pored gola, učestvovao u obe akcije kod ostalih. Kaliniću je asistirao, dok je kod gola Mandžukića sjajno uposlio Vrsaljka, a ovaj dodao napadaču Juventusa.

Englezi nisu imali milosti protiv Francuske na Vembliju, gde je čitav stadion pevao Marseljezu kao podršku u borbi protiv terorizma i svega onoga što se za vikend dešavalo u Parizu. Strelci za domaći tim bili su Deli Ali u 39. i Vejn Runi u 48. minutu.

Italijani su odigrali samo 2:2 s Rumunima koji su vodili na poluvremenu, pa su u 88. spasili da ne izgube utakmicu. Stanču je u 8. minutu obradovao goste koji su za 11 minuta poklekli. markizio je u 55. iskoristio penal, a Gabiadini je u 66. dao drugi gol za Azure. Konačan rezultat postavio je Andore.

Rezultati:

Makedonija - LIban 0:1

Rusija - Hrvatska 1:3

Azerbejdžan - Moldavija 2:1

Estonija - Sveti Kristofer i Nevis 3:0

Turska - Grčka 0:0

Luksemburg - Portugalija 0:2

Austrija - Švajcarska 1:2

Italija - Rumunija 2:2

Nemačka Holandija odloženo

Poljska - Češka 3:1

Slovačka - Island 3:1

Engleska - Francuska 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • susjed

    17. novembar 2015 | 21:43

    nadam se da se ne ljutite što smo Vam majčicu RUSIJU razvalili.

  • montenegro boy

    17. novembar 2015 | 23:34

    Braco uz vas smo svi...crnogorci,srbi,bosna,makedonija za sloveniju ne znam

  • montenegro

    17. novembar 2015 | 23:31

    BRACO za vas navijamo na EP niste vi nama bilo ko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA