Radonjić pred meč sa Strazburom: Favoriti su, ne znam da li će igrati Lazić

Pred put u francusku trener crveno - belih Dejan Radonjić i kapiten Branko Lazić složili su se da je francuski tim favorit u sutrašnjem meču

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Francusku na utakmicu 6.kola Evrolige protiv Strazbura.

>>> Štimac pisao o Zvezdi za Evroligu, a imao je i poruku za Francuze posle masakra u Parizu

Komentarišući predstojeću utakmicu strateg crveno - belih Dejan Radonjić izjavio je da je francuska ekipa ozbiljan rival i da su sad ozbiljan kandidat za TOP16  iako se to nije činilo pre početka takmičenja.

- Pre početka takmičenja u Evroligi, Strazbur je analiziran kao neko ko u ovoj grupi treba da bude samo učesnik. Mi smo prvi meč odigrali dobro, čak i odlično, nadigrali smo ih u potpunosti. Međutim, nakon toga Strazbur je pokazao da se radi o ozbiljnom timu koji ima ozbiljan kvalitet, i koji može da savlada svakog protivnika, pa i Real i Fenerbahče, i to poprilično ubedljivo i lako - izjavio je za klupski sajt Dejan Radonjić.

Pred sutrašnju utakmicu Radonjić ističe da je Strazbur favorit, iako oba tima imaju isti skor.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sada su ozbiljni kandidati za TOP 16 fazu, u dobrom su trenutku i boljoj poziciji od nas u smislu da nisu igrali prvenstvenu utakmicu tokom vikenda. Potpuno spremni i odmorni dočekuju duel, što kod nas nije slučaj - reakao je Radonjić i doda da će njegov tim biti konkuretan na terenu, ali i da nije sigurno na koliko će moći da se osloni na Branka Lazića.

Sličnog mišljenja kao i Radonjić je i kapiten tima Branko Lazić.

- I tada, a i sada, dočekujemo meč sa njima posle poraza u ABA ligi. Pokazali su se kao jaka ekipa na svom terenu i sigurno je da nas očekuje težak mec, ali pokušaćemo da pobedimo u Fracuskoj i napravimo krupan korak ka TOP 16 fazi - rekao je Branko Lazić.

Utakmica 6. kola između Strazbura i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.45 časova. Oba tima nakon pet odigranih kola imaju skor od dve pobede i tri poraza i nalaze se na petom, odnosno šestom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA