VILENEO: Paolo di Kanio slavio sa igračima titulu (FOTO)

Italijan poznat po nacističkom salutiranju slavio na terenu sa hiljadama navijača Svindona

  • 0

Italijan Paolo di Kanio bukvalno je preporodio tim Svindona od kada je postao prvi trener tima leta prošle godine, jer je posle samo jedne sezone posrnuli klub uspeo da vrati u treći rang takmičenja.

Kolo pre kraja, tim italijanskog stručnjaka ima četiri boda prednosti u odnosu na Šruzberi, a posle ubedljive pobede nad Port Vejlom (5:0), usledio je stampedo navijača na teren "Kaunti graunda", gde se i sam Di Kanio fenomenalno proveo u proslavi velikog uspeha.

Italijan je tokom sezone imao ispade, od šutiranja svojih igrača dok izlaze na teren, svađanja sa njima, pa do burnih rasprava sa novinarima kad god je neko osetljivo pitanje bilo postavljeno temperamentnom Italijanu.

Di Kanio je svoju fudbalsku karijeru gradio u Italiji, Škotskoj i engleskoj, a veliki je navijač Lacija, zbog čega je često bio kažnjavan. Nikada nije krio svoje divljenje prema Benitu Musoliniju, što ga je neretko dovodilo u situacije da bude tema italijanskih medija, pa je delom i zbog toga odlučio da se vrati na Ostrvo i započne sa trenerskom karijerom.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA