Šest meseci ga vraćaju u Zvezdu, a on ode u Indiju

Dejan Lekić doveden ja kao zamena za povređenog Hosemija i od njega se očekuje da pomogne klubu da obezbedi plej-of

  • 2

Iako se tokom letnjeg perioda spekulisalo da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, bivši napadač crveno - belih Dejan Lekić će nakon španskog Eibara karijeru nastaviti u Indiji, tačnije u Atletiko Kolkati, koji se takmiči u tamošnoj Indijskoj Superligi.

>>> Zvezda stavila veto na odlazak igrača! I Jović ostaje u klubu

Prilikom predstavljanja Lekić je rekao da očekuje da će se brzo adaptirati i da će učiniti sve da pomogne svom novom timu u preostala četiri kola regularnog dela.

- Ostala su još četiri kola do kraja i mi ćemo pokušati da pobedimo da bi se kvalifikovali za plej-of. Trener Antonio Habas ima puno poverenje u mene - rekao je Dejan Lekić.

Bivši Zvezdin napadač doveden je kao zamena za povređenog odbrambenog igrača Hosemija, a kad je dobio ponudu da dodje u Indiju nije puno razmišljao.

- Za mene je ovo potpuno novo iskustvo. Format lige je drugačiji i prvenstvo je kratko - rekao je Dejan Lekić i dodao da mu je u odluci da dođe u Indiju najviše pomogao bivši saigrač iz Eibara, a sadašnji kapiten Atletiko Kolkate Borha Fernanedez.

U indijskoj ligi vrte se ogromne pare u prilog čemu ide činjenica da najbolji pojedinac na utakmici dobija skuter ili auto. Od poznatih majstora fudbala koji su bili deo ove lige su Roberto Karlos, David Trezege, Nikolas Anjelka, Alesandro Del Pjero, Robert Pires, Luis Garsija...

Lekić neće biti jedini Zvezdin igrač koji tamo nastupa. Tamo već duži niz godina nastupa Bojan Đorđić, koji ove sezone brani boje Čenaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    18. novembar 2015 | 18:09

    Sta da kazem.za njih je plafon,indija,pakistan,kambodza...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA