Igrač penisom jurio ženskog sudiju tokom fudbalskog meča!

Potpuno neverovatna vest nam stiže sa malih terena u Španiji

  • 1

Biti sudija nekada je zaista stresan posao.  

>>> Sudija prekinuo meč i IZBACIO komentatora sa stadiona jer ga je kritikovao tokom prenosa! (VIDEO)

Još ako ste žena, onda vam se, pored svakakvih neprijatnosti koje spadaju u "opis posla", može dogoditi i ona koju niste mogli ni da zamislite - da vas manijak juri penisom usred utakmice koju sudite?!

E, upravo to se dogodilo tokom meča španske amaterske lige između Abesa i Gabie u Granadi. Glavni arbitar meča Hesus Lorenco Rodrigez u zapisnik je uneo sledeće:

- U 80. minutu utakmice muškarac, koji je do tada gledao meč, ušao je na teren, dotrčao do linijskog sudije i pokušao da je udari njegovim penisom, kojeg je već izvadio - piše u zvaničnom zapisniku.

Uljez je brzo lociran i policija ga je uhapsila. Ispostavilo se da je reč o fudbaleru čiji se klub Seltik de Pulianas takmiči u istom rangu kao i timovi koje je posmatrao.

Linijski sudija je žena i živi u Granadi. Ona je tamošnjim medijima i policiji ispričala da napadača poznaje od ranije.

- Nosio je trenerku svog kluba i znam ga jer sam sudila nekoliko mečeva kluba za koji igra - ispričala je asistenkinja, čije ime Španci ne pominju u izveštaju ovog krajnje bizarnog incidenta.

Nije samo poznato da li je pomenuti ovim činom želeo da se osveti dotičnoj za neku njenu pogrešnu odluku, poništen gol i slično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA