Šmekerskom fotkom iz kafane, Terzić i Božović demantovali da su u svađi!

Pomenuti dvojac se na originalan način obratio javnosti

  • 5

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener tog kluba Miodrag Grof Božović demantovali su pisanja lista Alo da su u navodnoj svađi.

Njih dvojica su se fotografisali sa pomenutim listom u rucu, a klub se putem zvaničnog sajta oglasio povodom ovih tvrdnji. Između ostalog, navedeneo je da Zvezda prekida svaki vid saradnje sa ovim listom.

>>> KUP 1/8 FINALA: Zvezda i Partizan mogu da ispadnu

Tokom dana crveno-beli su saznali i ime protivnika u Kupu Srbije, a to je Borac iz Čačka. Svoje viđenje tog susreta imao je i Salvoljub Srnić koji je usput najavio i gostovanje u Nišu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Borac nije lak protivnik, pogotovo ne za ovu fazu takmičenja. Ipak je to tim koji je trenutno na drugom mestu, odmah ispod nas. Skoro smo igrali meč u ligi, i videlo se da su težak protivnik. Ipak, naši planovi su poznati, u oba takmičenja jurimo trofej, ali do te utakmice imamo još važnijih  u prvenstvu, i sada o njima razmišljamo. Potrudiću se da u toj Kup utakmici ponovim partiju iz prvenstva i verujem da ćemo proći dalje, pogotovo jer igramo na našem stadionu - rekao je Srnić i dodao:

-  Što se tiče utakmice u Nišu, to je izuzetno teško gostovanje, a Radnički je jedina ekipa koju Crvena zvezda nije pobedila ove sezone. Zbog toga, a i zbog nastavka pobedničke serije, idemo u Niš po tri boda. Međutim, ponavljam, neće biti lako. Dokaz za to je i što Zvezda tamo nije slavila već tri utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA