BIŠEVAC I ZVEZDA: To je klub koji najviše volim!

Iskusni defanzivac ne isključije mogućnost povratka na Marakanu

  • 0

Milan Biševac je fudbaler koji se poslednjih par meseci sve češće vezuje za Crvenu zvezdu, klub u kom se afirmisao i otišao u beli svet.

Činilo se da će povremeni srpski reprezentativca još letos završiti na Marakanu, ali do transfera nije došlo. Priča se ponovo aktuelizovala, pogotovo što mu ugovor s Lionom ističe na leto.

- Ugovor mi ističe u junu sledeće godine, Lion mi je ponudio pre dva i po meseca produženje ugovora, neke stvari nisam prihvatio i još nisam ništa odlučio. Imam dosta poziva, nikad se ne zna šta nosi dan - rekao je Biševac i dodao:

- O Zvezdi mogu da pričam danima, to je klub koji najviše volim ali ne volim to, svi me znaju i nema razloga da se na taj način eksponiram. Niko me nije zvao. Za sada sam u Lionu, u mirnoj luci, hoću da ovde do kraja igram kako treba i da ostavim otovrena vrata za neke naše mlađe igrače. Za sada je to - to.

Kada su u pitanju Zvezdini transferi, vredi pomenuti da je Zvezdan Terzić ponovo razgovarao sa Milošem Veljkovićem iz Totenhema, ali je transfer i dalje na ''dugom štapu.'' Generalni direktor se još jednom video sa Andražom Šporarom, napadačem Olimpije koji je velika želja crveno-belih.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA