Trener Reala u frci: Zabrinut sam pred meč sa Zvezdom!

Pablo Laso u ozbiljnom problemu pred "biti ili ne biti" meč u Beogradu u narednom kolu

  • 0

Neverovatno zvuči, ali je istinito - Evropski prvak Real Madrid nalazi se na poslednjem mestu u grupi Evrolige, sa skorom 2-4!

>>> Himki srušio Real u Madridu i dodatno otežao posao Zvezdi!

Madriđani su prerpeli četvrti poraz u okviru grupe A, od Himkija, što ekipu Pabla Lasa stavlja u vrlo neprijatnu poziciju pred najgore moguće gostovanje koje ih čeka u narednom kolu - protiv Zvezde u Beogradu.

Duel protiv crveno-belih nosi prefiks "biti ili ne biti" za Real, koji bi se u slučaju novog poraza našao na ivici eliminacije već u prvom krugu. Zato i ne čude izjave trenera Reala posle meča sa ruskim timom, da strepi za ishod duela sa srpskim prvakom.

- Zabrinut sam za narednu utakmicu, ali imam dobar osećaj u pogledu konačnog ishoda, jer mislim da ne bi trebalo nikog da se plašimo. Nisam toliko zabrinut za plasman u Top 16, jer je situacija u grupi takva da nam četiri pobede do kraja donose prolaz dalje, a tri nas možda eliminišu. Takođe, i sa dve, prema nekim kalkulacijama, možemo dalje - rekao je Laso.

Real je protiv Himkija gubio gotovo sve vreme.

- Čestitam Himkiju. Mi smo čitavu utakmicu odigrali u grču. Meč je bio izjednačen, a prevagu je doneo njihov bolji šut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA