Počinje borba za Andriju Živkovića: Da li Partizan ima keca u rukavu da zadrži najboljeg igrača?

Predsednik crno-belih najavio početak pregovora sa menadžerima prve zvezde tima

  • 1

Predsednik Partizan Zoran Popović izjavio je da će klub učiniti sve da zadrži Andriju Živkovića i po isteku sezone.

Najboljem igraču crno-belih na kraju aktuelne takmičarske godine ističe ugovor, a njegov klub trenutno polaže samo 25 odsto prava na njega, što rukovodstvo prvaka Srbije želi da promeni u svoju korist.

- Poznato je da je Živković jedan od najvećih dragulja u Srbiji. Njegov status ne ide na ruku srpskom fudbalu i Partizanu jer mu ističe ugovor u junu - rekao je predsednik crno-belih, i dodao:

- Moja lična, i želja celog Upravnog odbora je da Živkovic ostane igrač Partizana još neki period, mislim da bi to bilo rešenje najbolje za klub i njega, jer je mlad da ide u inostranstvo. Videćemo da li ćemo se dogovoriti sa njegovim zastupnicima. Postoji volja svih nas, a pregovori bi mogli već sutra da krenu - rekao je Popović u intervjuu za TV Partizan.

Popović je potvrdio da je klub izmirio sva dugovanja koja je imao prema Živkoviću.

- Postojale su neke obaveze prema njemu i insitirao sam da ih sada izmirimo kompletno, iako smo mogli do kraja godine. Nisu mi prijale izjave njegovog oca o dugovanjima - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA