Partizan zove na promociju stolica!

Čuvena sedišta renomirane italijanske firme instalirana u Humskoj

  • 5

Fudbalski klub Partizan sa ponosom je saopštio da su dugo čekane stolice renomiranog italijanskog proizvođača "Sparko", konačno instalirane i spremne "za upotrebu".

>>> KONAČNO! Nove stolice stigle u Partizan (FOTO)

Nova, udobna crno-bela kožna sedišta postavljena su na obe klupe za revervne igrače i članove stručnog štaba stadiona u Humskoj, i premijeru će "doživeti" već za vikend, na utakmici koju ekipa Ljubinka Drulovića igra protiv Novog Pazara.

U toku dana, FK Partizan je obavestio redakcije beogradskih medija o završenom poslu i pozvao ih na promociju stolica, koja će biti održana u petak.

- Čuvene Sparko stolice su stigle u Humsku. Pozivamo vas da zajedno obiđemo mesto mesto na kojem su postavljene uz mogućnost snimanja i uzimanja izjava, u petak u 11:30 na službenom ulazu stadiona Partizana - navodi se u poruci marketing tima crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Доктор

    19. novembar 2015 | 14:32

    Реновирао сам купатило, позивам све да дођу да к-њ-ју у моју нову ве це шољу. Ето тако звучи ова промоција. Клуб нам грца, најгора сезона у историји у домаћем првенству, играчи нам праве селфије на утакмицама, гасе нам грејање због дугова, туже нас играчи, а ви правите промоцију нових столица. Свака част, постали смо фк Промоција :-)

  • Med sestra

    19. novembar 2015 | 14:32

    Mogli su i u neku čekaonicu doma zdravlja da ih instaliraju ima manje huligana nego na tribinama potrajaće duže

  • Milos

    19. novembar 2015 | 14:26

    Pustite te stolice ,pocnite da pobedjujete !!!!! Uprava napolje !!!! Pfc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA