LUKAVSTVO: Bane kopačkom iskopao rupu na penalu pre Mesijevog promašaja

Žuti karton, zbog kojeg će propustiti finale, Srbin je zaradio zbog uništavanja mesta sa kojeg je Argentinac šutirao jedanaesterac

  • 2

Bila je to jedna od najčudnijih noći u istoriji fudbala. Neko će reći, kao da su svi bogovi želeli da Čelsi eliminiše Barselonu. Još kada je Leo Mesi promašio penal, mnogi su nazvali "plavce" decom Fortune.

Ali, Mesijev promašaj ipak nije bio splet nesrećnih okolnosti, već je tu velikog udela imao i Branislav Ivanović. Sprski reprezentativac je pre izvedenog penala dobio žuti karton, zbog kojeg će propustiti finale, a tek kasnije je otkriveno zbog čega.

Ivanović  je "razrovao" belu tačku uoči Mesijevog promašenog jedanaesterca. Kasnije je izjavio da su ga saigrači pohvalili što se žrtvovao i zaradio žuti karton kako bi omeo Mesija prilikom izvođenja jedanaesterca. 

- Bilo je bitno da uradimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale, bez obzira na žute kartone. Mnogo mi je saigrača čestitalo. Pokušao sam da učinim sve kako bih omeo Mesija u izvođenju penala. Ovo je bilo prvi put da sam izveo nešto tako, a verujte mi i poslednji – rekao je Ivanović.

Menadžer Čelsija Roberto di Mateo rekao je da će udruženim snagama sa Bajernom pokušati da nagovori UEFA da poništi suspenzije kako bi obe ekipe dočekale finale u najjačim mogućim sastavima.

- Ako postoji i najmanja mogućnost, pokušaćemo da zajedno sa Bajernom nateramo UEFA da promeni odluku – rekao je Di Mateo.

Veliko finale u Minhenu će najverovatnije proći bez Meireleša, Ramireša, Ivanovića (Čelsi), odnosno Badštubera, Alabe i Luiza Gustava (Bajern).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    30. april 2012 | 04:36

    Лаже ко цуко Леси, приговор је био разлог због којег је пожутео, а сад ко он збунио Месиа?? Можда је парадаљински утицао и на Роналда и оног који је последњи пуцао за Реал!!!! Нема нам равних на округлој земљи...

  • barselinjo

    29. april 2012 | 22:39

    prljavi bane,posle kazu sto nas svi mrze!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA