Đoković savladao Berdiha i zakazao epsko polufinale u Londonu!

Najbolji teniser sveta je pobedio Berdiha sa 2:0 i plasirao se među četiri najbolja u Londonu

  • 3

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Londonu, pošto je u poslednjem meču grupe savladao Tomaša Berdiha sa 2:0, i tako sa druge pozicije ide na prvoplasiranog u grupi Ilija Nastase - Rafaela Nadala.

Počeo je najbolji teniser sveta silovito. Napravio je brej već na startu prvog seta, kada je poveo sa 2:0. Imao je gem loptu i za 3:0, ali je Čeh uzvratio sa tri vezana poena i vratio brejk. Posle toga je nekoliko servis gemova odigrano uz veliku borbu, gde je odlučivala razlika, ali nije bilo brejkova.

Ipak, Novak je u finišu seta uspeo da oduzme servis šestom teniseru sveta, a potom je svojim servisom i završio posao što se tiče plasmana u polufinale, pošto mu je bilo potrebno da osvoji samo jedan set da bi osigurao mesto među četiri najbolja u Londonu.

Napravio je Nole brejk i na početku drugog seta, ali je još jednom Berdih uspeo da se vrati u igru i napravio je brejk. Posle toga su do završnice oba tenisera čuvala servis, ali je Novak ponovo u finišu seta napravio brejk osigurao pobedu.

Novak će protiv Nadala igrati u subotu od 15 časova. Biće to njihov 46 duel, a Đoković ima priliku da po prvi put izjednači skor protiv Španca, koji ima 23 pobede, jednu više od srpskog tenisera.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dak dak

    20. novembar 2015 | 08:09

    Nikakva igra Djokovica, a ovi komentatori na RTS-u i SPORTKLUBU su katastrofalni, od sada stavljam ba MUTE svoj tv, ovo je sramota kako prenose. I ja sam Srbin i navijam za Djokovica, ali brate da se ispovracas dok ih slusas.

  • BOZA ZEMUNAC

    20. novembar 2015 | 05:42

    BRAVO NOLE SRBINE.

  • Danijel

    20. novembar 2015 | 04:57

    Bravo nole legendo! Volimo te znao sam da si najbolji ali i najbolji nekad grese. Volim te ajmo nolee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA