Ovako je Radonjić objasnio šokantan poraz od Strazbura (VIDEO)

Trener crveno-belih apostrofirao je veliki broj gre[aka svoje ekipe, kao i dobru igru Strazbura, koju je krasila čvrsta odbrana

  • 12

Crvena zvezda je šokantno poražena u Strazburu iako je imala čak 21 poen prednosti i tako iskomplikovala sebi put ka plasmanu u TOP 16 Evrolige.

>>> ZVEZDIN RASPAD U STRAZBURU! Crveno-beli prokockali 21 razlike!

>>> Da li je Radonjić kriv za poraz Zvezde?

Dejan Radonjić je posle meča delom objasnio razlog totalnog raspada svoje ekipe - dobra igra domaćina, i mnogo grešaka njegove ekipe bili su ključni faktor Strazburovog preokreta, ali je trener Zvezde apostrofirao i veliki broj povređenih igrača crveno-belih.

>>> UKLETI GRAD ZA ZVEZDU: I pre 10 godina su Delije plakale u Strazburu (VIDEO)

- Čestitke Strazburu. Počeli smo utakmicu ofanzivno veoma dobro. Znali smo da će drugo poluvreme biti drugačije jer je Strazbur dobar tim. Bili smo hendikepirani povredama. Imali smo velikih problema u organizaciji igre u drugom poluvremenu jer je Strazbur igrao izuzetno čvrstu odbranu.

- Smanjivao je razliku u trenucima kada smo se vratili iz loše situacije i ponovo stekli 7 poena razlike. U završnici smo imali mnogo izgubljenih lopti iz kojih je Strazbur lako dao koševe. Borili smo se do kraja koliko smo mogli, ali smo izgubili - rekao je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozon

    20. novembar 2015 | 08:49

    Gledao sam utakmicu sa kumom koji je zagriženi zvezdaš. Kažem ja njemu na poluvremenu: zvezda nema unutrašnju igru, sve što je dala, dala je zato što su ih ulitale trojke, ako centri ne prorade biće u problemu. On meni: ma šta ti znaš razbićemo ih 30 razlike. Kako je drugo poluvreme počelo tako je on bio sve crveniji u licu, na kraju mi reče: ajd kući.

  • BastardRS

    20. novembar 2015 | 08:10

    Odlazi već jednom! Ti i tole ste brate neuništivi

  • Cetnik

    20. novembar 2015 | 07:51

    Dosta mi je vise tvog jadnog izlaganja i izgovora posle sramotnih poraza. Zasto ne kazes lepo ja ne znam ljudi i odlazim? Mrs iz Zvezde dok jos imamo ikakve sanse za top 16!! RADONJICU ODLAZIII

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA