Zvezda pred dilemom: Da li će izabrati odličnog golgetera ili milion evra? (VIDEO)

Despotović sa dva gola doneo Kairatu pehar Kupa Kazahstana

  • 10
Printskrin: Youtube/Sports official Printskrin: Youtube/Sports official

Đorđe Despotović nastavlja da blista u dresu Kairata kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Srpski napadač je sa dva gola doneo svojoj ekipi pehar u Kupu Kazahstana.

Popularni Despot je još jednom postigao dva gola na jednom meču, pošto je isto uradio i u poslednjem kolu šampionata pre dve nedelje.

>>> DAO GOL GLAVOM SA 16 METARA: Zvezdin fudbaler blista na pozajmici! (VIDEO)

Kairat je trijumovao sa 2:1 na gostovanju najvećem rivalu Astani u finalnom meču. Poveli su domaćini sa 1:0 golom Tvumasija u 29. minutu. Tim rezultatom je završeno poluvreme i delovalo je da je šampion Kazahstana blizu duple krune.

Onda je na scenu stupio Despotović. Izjednačio je u 48. minutu posle ukradene lopte ispred šesnaesterca, da bi posle zakucao loptu u mrežu protivničkog golmana.

Sredinom drugog poluvremena Despotović je postigao još jedan gol, kada se našao na pravom mestu posle odbijene lopte u u petercu od strane golmana Astane. Nije mu bilo teško da zakuca loptu u prazan gol za veliko slavlje i sedmi pehar Kupa za Kairat u njegovoj istoriji.

Despotoviću ističe pozajmica u Kairatu, a kako se uspešno pokazao u dresu Kairata, bogati vlasnik kluba bi mogao da isplati ozbiljno obeštećenje Crvenoj zvezdi, a nezvanično se pominjalo da je unapred ugovorena suma ako Despotović zadovolji oko milion evra.

Zvanična pozajmica ističe 1. decembra, a Despotović je najavio da će posle finala Kupa da se vrati na Marakanu, gde će pričati sa upravom i trenerom Božovićem, posle čega će znati kakve će korake preduzeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    21. novembar 2015 | 14:42

    Milion? I za pola te sume ga treba dati ... zelim mu svu srecu tamo, ocigledno se dobro snasao i suoer mu ide ... dve gluposti bi bile ucinjene ako ga vrate u zvezdu i ne uzmu pare ...

  • Nemanjakg

    21. novembar 2015 | 12:51

    Ma kakav despotovic neka se uzmu pare i neka se isplate zaostale plate igracima i jos neka dugovanja

  • Boba15

    21. novembar 2015 | 13:02

    Ako se nude te pare, prodati ga odmah bez razmišljanja! Kod nas je bio panj nad panjevima , plus je i iritantan lik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA