BILIĆ: Proveriću da li moji psi navijaju za Totenhem, nešto su me drugačije gledali!

Hrvatski stručnjak održao zanimljivu konferenciju za medije

  • 0

Nedeljno popodne rezervisano je za derbi engleskog šampionata između Totenhema i Vest Hema (17.oo časova), a pred ovaj meč trener Čekićara Slaven Bilić dao je zanimljivu izjavu na konferenciji za novinare.

>>> MURINJO: Ako planiramo da osvojimo titulu, trebaće nam Tom Kruz! (VIDEO)

Izjavu koja je mnoge zasmejala.

- Ne osećam neku netrpeljivost prema Sparsima. Ne. Ali oni su londonski klub i utakmica puno znači navijačima. Navijači Vest Hema rade zajedno s navijačima Sparsa i dobra stvar je kada vaši igrači pobede, da jedva čekate otići na posao kako biste zadirkivali kolege. A ako izgubite, onda baš nije ugodno - rekao je Slaven Bilić, a potom dodao:

- U mom stanu svi navijamo za Vest Hem. Mislim da mi ni psi nisu navijači Sparsa, ali proveriću. Jutros su me gledali mrvicu drugačije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Na poslednja tri gostovanja ekipa Vest Hema izašla je nepobeđena protiv Totenhema, ali će u ovoj utakmici biti lišeni pomoći Dimitri Pajea, koji će zbog povrede zgloba sa terena odsustvovati tri meseca.

- Ne trebate da budete menadžer kako biste zaključili da nam je zaista važan. Njegov uticaj na igru je ogroman i naravno da će nam nedostajati. Ali pristupićemo toj utakmici sa ubeđenjem da ako igramo dobro, znamo da imamo dobru šansu - zaključio je Slaven Bilić.

Nakon 12 odigranih kola, ekipe Vest Hema i Totenhema dele peto mesto na tabeli sa osvojenim 21 bodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA