NI GRTALICA NIJE POMOGLA: Sneg odložio fudbal u Bosni (FOTO)

Sarajevo i Tuzlu iznenadilo sneg koji je za 24 sata odložio mečeve na Tušnju i Grbavici

  • 5

Fudbal u Bosni i Hervegovini je stao, barem na 24 sata! Obilne snežne padavine, koje su pogodile susednu zemlju, odložile su mečeve u Sarajevu i Tuzli.

Sloboda je trebalo da ugosti Čelik iz Zenice, dok je na Grbavici planiran meč između Željezničara i Borca iz Banjaluke.

Meč na Tušnju pomeren je za ponedeljak od 12.30 minuta pošto su kpiteni oba tima, zajedno sa sudijom, došli do zaključka da nije bilo uslova za odigravanje utakmice.

Printskrin: Moja TV Printskrin: Moja TV

- Čišćenje snega sa tušanjskog travnjaka započeto je u jutarnjim časovima. Ipak, uprkos pomoći grtalice JKP "Komunalac", do termina odigravanja meča uspeo se očistiti prostor ispred golova, dok je ostatak stadiona ostao pod dubokim belim pokrivačem. Otklanjanje snijega nastaviće seokom dana kako bi se u ponedljak stekli uslovi za odigravanje utakmice - navodi se na sajtu Slobode.

Samo pola sata kasnije, odigraće se i utakmica u Sarajevu, a čelnici Željezničara odlučili su da vrate novac svim onim navijačima koji nisu u mogućnosti da u ponedeljak prisustvuju utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA