Zvezdina bitka na Sutjesci! Radonjić želi samo pobedu!

Nakon šokantnog poraza od Strazbura, Zvezdu sada očekuje i iskušenje u Nikšiću i to bez trojice igrača iz prve postave

  • 3

Nakon tesnog poraza u Evroligi od ekipe Strazbura, pred Crvenom zvezdom su novi izazovi u ABA ligi, gde će gostovati debitantu u regionalnoj ligi ekipi Sutjeske. Crveno - beli spremali su se za meč sa Sutjeskom u odsustvu Branka Lazića i Marka Tejića koji je imao problema sa temperaturom. I pored porblema za trenera crveno - belih Dejana Radonjića cilj je jasan - pobeda.

>>> Zvezdu jedna pobeda vodi u TOP 16! Potreban joj je Partizanov scenario

- Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u ABA ligi jtd, i u međuvremenu dodatno pojačana, prvenstveno Aleksom Ivanovićem. Sigurno smo svesni i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra, i da “nosi” domaći tim, ali su pokazali da vrede i u gostima sa nekoliko pobeda.

- Ipak, bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću, i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i da veliki doprinos - rekao je pre puta u Crnu Goru Dejan Radonjić.

Za mladog pleja Crvene zvezde Nikolu Rebića svaka utakmica u regionalnoj ligi je finale, bez obzira na ime protivnika.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu... Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima, po mom mišljenju, njihov položaj na tabeli ne pokazuje i njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo - izjavio je Nikola Rebić.

Utakmica između Sutjeske i Crvene zvezde igra se u ponedeljak sa početkom u 21.00 časova. Nakon 10 odigranih kola, crveno - beli nalaze se na drugoj poziciji sa skorom od sedam pobeda i tri poraza, dok je ekipa Sutjeske na poslednjoj poziciji sa svega tri pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brravo

    23. novembar 2015 | 17:55

    Sto.. I da sutjeska dobije radonjic ostaje, a dobice ih sutjeska ili ce se zvezda provuci.... A trebalo bi biti sigurnih 18 razlike realno jer su ovi euroliga a ovi skup indijanaca

  • zde

    23. novembar 2015 | 14:36

    terajte ovog rebica iz zvezde sto pre to bolje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA