SAMO U SRBIJI: Navijač pao u nesvest kad je video povredu fudbalera, odvezen u bolnicu zajedno sa igračem!?

Istovremeno, na drugoj utakmici, 70-godišnji huligan kišobranom onesposobio kapitena gostujuće ekipe... Lud vikend na seoskim terenima

  • 0

Incidenti i povrede igrača na dve fudbalske utakmice Jablaničke okružne lige, obeležili su sportsku nedelju u Leskovcu.

Fudbaler Plantaže iz Donjeg Stopanja zadobio je dvostruki prelom noge na domaćem terenu u utakmici protiv "Brze” u 16. minutu utakmice, nakon klizećeg starta za loptom u sudaru sa protivničkim igračem.

Prema navodima portala Južne vesti, jedan od navijača, užasnut prizorom otvorenog preloma, pao je u nesvest, pa je zajedno sa povređenim fudbalerom odvežen kolima Hitne pomoći?!

- Stevanović je hitno operisan u leskovačkoj Opštoj bolnici. Trenutno se oseća dobro i sledi mu dug oporavak. Ceo klub je uz njega i ima našu podršku - rekao je za Južne vesti Zlatko Miljković, v.d. predsednika FK Plantaža.

Bure je bilo i na utakmici Čekmina i Mladog Borca, gde se dogodio bizaran incident.

Naime, jedan 70-godišnji simpatizer domaćeg tima, kišobranom je udario po glavi kapitena gostiju Miloša Pavlovića Kuburu koji se spremao da izvede korner.

Posle udarca je pao i nije mogao da nastavi meč, a policija je brzo privela vremešnog huligana.

- Kubura je sinonim za fer i korektnui igru. Nikada nije izazvao nijedan incident. Šta je navelo čoveka iz publike da ga napadne, to ne znam, ali je sigurno da će mu klub pustiti krivičnu prijavu - prenose Južne Vesti izjavu predsednika Mladog Borca Miroslava Stojanovića Vajsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA