E, ovako se ponižava najveći rival: Pobediš ga 6:1 i proslaviš titulu (VIDEO)

Novi šampion Brazila Korintijans ponizio Sao Paulo i potvrdio apsolutnu dominaciju u Seriji A

  • 1

Zamislite samo da Zvezda pobedi Partizan 6:1 ili da se desi obrnut ishod,  savršeno vam je jasno koliko bi takav poraz "ubio u pojam" navijače oba naša kluba.  

Možete onda samo da pretpostavite kako su se osećali fanovi velikog Sao Paula posle poraza od Korintijansa rezultatom 6:1! Gradski derbi to je bio samo na papiru, a na terenu - klasičan nokaut i surova demonstracija sile superiornog domaćeg tima.

Svečarski ambijent na "Korintijans Areni" fudbaleri trenera Titea upotpunili su goleadom protiv Paulista Trikolora, kojom su "overili" titulu, matematički obezbeđenu još u prethodnoj rundi.

Strelci za novog šampiona Brazila bili su Anhel Romero dva puta, Bruno Enrike, Edu Drasena, Luka i Kristijan, dok je počasni gol za očajne goste postigao je Karlinjos.

Korintijans posle 36 kola ima 24 pobede, osam remija i 4 poraza (drugoplasirani Atletiko Paranense ima 10 poraza), i gol razliku 70:28.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA