VILANDER O USPEHU EKS-JU IGRAČA: Čime hranite decu, kakav to vazduh dišete?

TV konsulatant i nekadašnji gren slem šampion dao je interesantan odgovor u intervjuu za dokumentarni film

  • 13

Činjenica da su igrači iz Srbije i regiona poslednjih godina dominantni u svetskom vrhu oslikava trend da se tenis igra svuda i da je popularniji i u, takoreći, "neteniskim" državama.

Poznat kao jedan od analitičara koji često u analizama potcenjuje, prvenstveno Novaka Đokovića, nekadašnji švedski teniser Mats Vilander je u dokumentarnom filmu poručio da mu nije jasno kako je više od deset tenisera i teniserki sa ovog podneblja ili bilo na poziciji broj jedan ili osvajalo gren slem turnire (singl i dubl).

Među navedenima su Novak Đoković, Monika Seleš, Ana Ivanović, Jelena Janković, Nenad Zimonjić, Slobodan Živojinović, Marin Čilić, Goran Ivanišević, Iva Majoli, Mima Jaušovec, Mirjana Lučić, Katarina Srebotnik...

- To je apsolutno neverovatno. Ne znam čime hranite decu i kakav vam je vazduh tamo, ali to je neverovatno - rekao je Vilander u filmu, čiji je "tizer" insert prokomentarisao i menadžer Ane Ivanović, Gavin Versi, na konferenciji SPORTO u Portorožu.

>>> ČOVEK KOJI ČUVA ANU IVANOVIĆ: Agent otkriva šta sve radi za srpsku teniserku (FOTO)

- Ima tu do karaktera na ovim prostorima, a to je ta glad i odlučnost za uspehom. Ima to veze i zbog teške situacije pogotovo u Srbiji, jer u zemljama Zapadne Evrope vi imate sve mnogo veće mogućnosti za razvoj. Ali iz tih zemalja nikada neće doći toliko gladan uspeha kao ovde - rekao je Versi.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    24. novembar 2015 | 20:22

    Pa u zadnje vreme osiromasenim uranijumom,zahvaljujuci vama...

  • Dusica

    24. novembar 2015 | 21:45

    Inat brale,inat...ne mozes ti to da razumes...a ni ne treba...

  • Željko

    24. novembar 2015 | 23:48

    Čovek je ljubomoran na Novaka. Može samo da mu zavidi jer oseća koliko je mali kao teniser u poređenju sa Noletom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA