Izvinjenje Barsinih fudbalera zbog uvredljivog plesa (VIDEO)

Alveš i Alkantara se kaju zbog proslave pogotka, koja se čak nije dopala ni kapitenu Pujolu

  • 0

Barselona je do nogu potukla Rajo Valjekano, izbušila mu mrežu sa sedam golova, a potom uputila izvinjenje klubu iz madridskog predgrađa.

Ipak, izvinjenje nije zbog ubedljive pobede, već zbog ponašanja i načina proslave pogotka, njenih prvotimaca Tijaga Alkantare i Danija Alveša. Posle petog pogotka, čiji je autor bio Alkantara, mladi vezista je zajedno sa Alvešom izveo plesnu tačku pred domaćim navijačima. Ali, njihovu zabavu je ubrzo prekinuo kapiten Karles Pujol, a posle utakmice ju je osudio i trener Pep Gvardiola.

- Takvo nešto ne priliči Barseloninim igračima - prokomentisao je Gvardiola.

Ubrzo je usledilo i izvinjenje Alveša i Alkantare.

- Želim da uputim izvinjenje navijačima Raja koji su se osetili uvređeni našim plesom. Nije mi bila namera da povredim bilo koga, samo sam želeo da se zabavim. Još kao detetu su mi rekli da je fudbal zabava - istakao je Alveš.

Kajanje je izrazio i mladi Alkantara.

- Izvinjavam se ako sam uvredio Rajo tokom proslave pogotka. Zbog emocija koje su prolazile kroz mene, napravio sam grešku. Neće se ponoviti - poručio je Brazilac sa španskim pasošem.

Pogledajte kako je izgledao uvredljivi ples Alveša i Alkantare.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA