Njima se i Serhio Ramos smeje... (VIDEO)

Pogledajte neverovatne promašaje iz Norveške i Italije koji su obeležili prethodni vikend

  • 0

Gol je visok 244 centimetra, ali bi ga radi nekih fudbaler mogli morali povećati za bar još koji metar. I ne. Ne mislimo na mučenog Serhija Ramosa. Njemu nije do šale... A, ima čak i gorih od njega. Pogledajte "primerke" iz Norveške i Italije.

Aleksander Soderlund napadač norveškog Vikinga i Lorenco Insinje golgeter Peskare su obeležili minuli vikend u Evropi: promašaijima za nevericu. Na njihovu sreću, promašaji nisu skupo koštali ekipe, jer su i Viking i Peskara zabeležili trijumfe, pa ćemo navijači oprostili (nikako zaboraviti) sramotne reakcije pred golom rivala.

Soderlund je pri rezultatu 2:0 za Viking protiv Haugesunda, imao priliku da stavi tačku na rezultat, ali je sa pet metara promašio prazan gol.

Lorenco Insinje važi za jednog od dva, tri najveća talenta koje Italija ima u ovom trenutku. Ali, ono što je mladi napadač promašio protiv Gubija mu definitivno nije preporuka za neki veći klub u nastavku karijere.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA