Ristić načuo zašto su Zvezdini kadeti obukli Partizanove trenerke!

Disciplinska istraga tek treba da utvrdi zašto je uopšte došlo do situacije u kojoj su mladi igrači narušili ugled kluba

  • 32
Foto: Telegraf/Marko Todorović Foto: Telegraf/Marko Todorović

Velika prašina se podigla zbog neverovatnog poteza dvojice kadetskih fudbalera Crvene zvezde Filipa Maksića i Slađana Rakića koji su slikali u trenerkama sa obeležjima Partizana, a potom i fotografije objavili na Instagramu.

Direktor omladinske škole Dragan Mladenović podneo je disciplinsku prijavu i suspendovao dvojicu kadeta zbog grubog kršenja klupske discipline.

U međuvremenu je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao da bi već sad dvojici igrača uručio ispisnice, ali da će se pristupiti proceduri, nakon koje će se doneti konačna odluka.

>>> Vučelić zove Zvezdine grešnike u Partizan!

Printskrin: Instagram/_fafilee Printskrin: Instagram/_fafilee

Prvotimac crveno-belih koji je prošao omladinsku školu na Marakani Mihailo Ristić rekao je da je moguće da je dvojici kadeta neko smestio.

- Čuo sam da im je neki drugar smestio! Njih dvojica su fudbaleri Crvene zvezde, reprezentativci i moraju da paze na svoje ponašanje. Treba da znaju da daju primer mlađima - rekao je Ristić za dnevni list "Kurir".

- Ne možeš da se slikaš u Partizanovom dresu. Jednostavno, neke stvari se ne rade - zaključio je Mihailo Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beli

    26. novembar 2015 | 07:29

    Mislim da bi manje frke bilo da su obukli SS uniforme i salutirali Hitleru. Zar je moguće da postoji tolika mržnja između dva kluba koja se nalaze na 100 metara jedan od drugog?

  • Zoran B.

    26. novembar 2015 | 03:31

    Pa šta ako su obukli dresove ili trenerke bilo kog drugog kluba iz Srbije ? Šta je tu loše , bolesnici ? Reakcija i ponašanje kao u hrvata kad se pomene bilo šta srpsko. To je mentalna bolest. Vi učite omladinu mržnji i ovi se ne uklapaju u vaše planove?

  • Jo?

    26. novembar 2015 | 07:05

    Ja sam cuo da je to ipak zbog ne isplacenih stipendija. Em su u klubu koji im nista neznaci em ih ne placaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA