Lider ABA lige ostao bez trenera!

Igor Jovović svoju odluku obrazložio privatnim razlozima

  • 3

Iznenada, vodeći tim ABA lige Budućnost Voli, ostao je bez trenera.

>>> Budućnost dovodi NBA igrača poznatog po skandaloznim objavama!(VIDEO)

Samo dan posle ubedljive pobede u Evrokupu protiv Arisa Igor Jovović je podneo ostavku na mesto trenera, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

- Predsednika i upravu kluba (Jovović) je informisao o nemogućnosti da u narednom periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne - navodi se u saopštenju kluba Podgoričana.

- Rastanak trenera Jovovića sa klubom, kao i saradnja u proteklom periodu, bili su na najvišem nivou. Protekle dve i po godine, sa Igorom na kormilu Budućnost Volija, obeležene su najvećim uspehom kluba u takmičenjima ABA lige, od njenog osnivanja. Prošle godine smo se našli na drugom mestu, kao ozbiljan kandidat za ulazak u Evroligu. Bez obzira na to što i ove sezone beležimo odlične rezultate, budući da smo na prvoj poziciji ABA lige i da smo pobedom nad Arisom ostvarili veće šanse za dalji prolaz u Evrokupu, u potpunosti razumemo i prihvatamo odluku Igora Jovovića.

Jovović je kormilo Budućnosti preuzeo 15. aprila 2013. godine od Dejana Radonjića čiji je bio pomoćnik do tog trenutka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antinarodni Element

    26. novembar 2015 | 14:38

    Dule da preuzme da se proseta do titule.

  • Ratko

    26. novembar 2015 | 19:23

    Vrijeme ti je da pomognes svojima Dule dje ce te cijenit i postovat u svoj grad dje si rodjen uvijek si dobro dosa. Jovovic je mlad dobar trener ako je zbog licnih problema otisa onda mu zelimo da to rijesi i nadje sebi poslije novi klub!

  • Fabolous

    26. novembar 2015 | 19:35

    Dule preuzima..to se zna vec odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA