SEDORF: Voleo bih da vodim klub iz Premijer lige!

Holanđanin izjavio za britanske medije da bi voleo da se oproba kao trener na Ostrvu, kad već nije kao igrač

  • 0

Legendarni fudbaler Milana Klarens Sedorf izjavio je da bi voleo da se u budućnosti oproba kao trener u engleskoj Premijer ligi.

>>> Nejmar će vredeti 1.000.000.000 evra!

Svoj trenerski debi Sedorf je imao u Milanu, tokom januara 2014. godine, ali je zbog loših rezultata otpušten nakon četiri meseca, a na njegovo mesto je doveden Filipo Inzagi.

- Engleska i ja imamo posebnu priču. Bio sam veoma blizu da zaigram u Premijer ligi, ali ipak to se nije desilo. Zaista bih voleo da kao trener ostvarim to i na pravi način osetim strast navijača na svakoj utakmici. Postoje mnoge glasine o mom sledećem poslu, i prija mi što me povezuju sa velikim klubovima - rekao je Klarens Sedorf za BBC Sport.

U svojoj karijeri Sedorf je nastupao za Ajaks, Sampdoriju, Real Madrid, Inter i Botafogo. Jedini je igrač koji je u istoriji uspeo da osvoji tri Lige šampiona sa tri različita kluba - Ajaks,Real Madrid, Milan.

Za Milan je nastupio 431 put i postigao je 63 gola. Osvojio je dve Serije A, dva kupa, dva Superkupa Italije, dva UEFA Superkupa i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

(Tanjug/Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA