ZVEZDINA NAJTEŽA POBEDA: Vieira u završnici slomio Voždovac za nastavak pobedničkog niza (VIDEO)

Crvena zvezda je slavila sa 2:0 na Markakani protiv Voždovca i tako vezala 16. uzastopnu pobedu

  • 51

Crvena zvezda je nastavila pobednički iz i vezala je 16. uzastopnu pobedu. Teže nego što se očekivalo pao je Voždovac na Marakani, a crveno-beli su slavili sa 2:0. Meč je rešen pet minuta pre kraja, kada je golman Voždovca postigao autogol, nakon što se lopta odbila od njegovih leđa posle šuta Vieire koji je pogodio stativu. U 94. minutu je Vieira postavio konačan rezultat posle kontre, kada je Voždovac krenuo na sve ili ništa.

>>> Glavni sudija se povredio na utakmici Zvezda - Voždovac! (VIDEO)

U prvom poluvremenu je viđeno malo dobrog fudbala, a prilike se mogu izbrojiti na prstima jedne ruke. Najbolju je imao Luka Jović u 36. minutu, posle sjajnog prodora Grujića po desnoj strani, koji ga je odlično proigrao povratnom loptom. Ipak, Zvezdina devetka je šutirala pored desne stative gola Voždovca.

Jović je do kraja poluvremena zapretio još dva puta, ali je u obe situacije pokušao slabijom levom nogom i to se traljavo završilo.

Treba napomenuti da se već u 5. minutu povredio Aleksandar Katai, koji nije mogao da nastavi meč nakon što se uhvatio za zadnju ložu, pa je umesto njega u igru ušao Sikimić, a posle meča je Miodrag Božović rekao da ne zna detalje povrede kao i to koliko će odsustvovati sa terena.

Foto: Facebook.com/Биљаана Живојиновић Foto: Facebook.com/Биљаана Живојиновић

>>> Poruka Delija za sramotnu posetu na meču s Voždovcem! (FOTO)

>>> GRUJIĆEVA ČAROLIJA: Zvezdin fudbaler štiklom kroz noge izblamirao protivnika! (VIDEO)

Na stadionu je bilo zvanično 4.152 navijača, a Delije su tokom prvog poluvremena iskritikovale čelnike Superlige zbog termina utakmice, istakavši da to ne odgovara navijačima koji rade i žive u unutrašnjosti.

Zvezda je u drugom poluvremenu mnogo agresivnije počela. Ređale su se šanse pred golom Popovića. Posle nekoliko poluprilika, Vieira je imao najozbiljniju u 55. minutu, kada je izašao sam pred golmana Voždovca, ali je šutirao pored stative. Samo minut kasnije Jović je imao novu veliku šansu posle kornera. Zaplivao je u prazno golman Voždovca, a Jović je glavom promašio prazan gol.

Nastavio se žestok pritisak crveno-belih, a nova pretnja po gol gostiju bila je u 71. minutu, kada je Marko Grujić uhvatio volej posle odbijene lopte. Šutirao je sa 20 metara, ali je lopta otišla tik iznad prečke. Bio bi to zaista prelep gol da je lopta išla samo malo niže.

Nastavila je zvezda da napada do kraja meča i na kraju je uspela da probije bunker Voždovca. Ibanjez je odlično probio po levoj strani, proigrao je Vieiru na petercu, koji je šutirao iz prve. Portugalac je pogodio stativu, ali je imao sreću da se lopta odbije od leđa golmana Popovića i završi u mreži Voždovca, za veliko slavlje na Marakani.

Do kraja meča je Vieira postigao još jedan gol posle kontre, kada su igrači Voiždovca krenuli na sve ili ništa i time je zapečatio pobedu.

Rezultati i strelci 19. kola Superlige:

Crvena zvezda - Voždovac 2:0

(Popović autogol 86, Vieira 90+4)

Borac - Radnik 4:2

(Vujaklija 2, Knežević 73, 82, 88. - Stojanović 6, Arsić 75)

OFK Beograd - Čukarički 0:3

(Mirosavljević 18, Janković 43, Pavlović 52)

Rad - Javor 1:1

(Veselinović 7. - Dražić 37)

Novi Pazar - Jagodina (odloženo zbog snega)

Vojvodina - Mladost 15.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djomla

    28. novembar 2015 | 15:08

    Zvezda 21 udarac na gol a Vozdovac 1. Bravo majstori, cvrsto do kraja.

  • Kaca

    28. novembar 2015 | 15:38

    Bravo bre,gazimo gde stignemo.Danas ostvarili 16. Pobedu u nizu a juce skinuli kralju krunu...

  • Azilant

    28. novembar 2015 | 15:37

    I u najtezim uslovima nas ima vise nego ukupno na 4 utakmice partizanove.. Jedan klub vrijedi onoliko koliko vrijede njegovi navijaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA