VILIJAMS SE VRAĆA NA TEREN: U međuvremenu je Zvezdine košarkaše navukao na jednu igricu!

Igrači Crvene zvezde znaju kako da dobro provedu slobodno vreme

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde dosta vremena provode zajedno i kad obaveze u klubu to ne zahtevaju. Zapravo, mnogi su i gejmeri, pa slobodno vreme koriste tako što se okupe i takmiče igrajući razne igrice.

Među najpopularnijima su PES i Call of Duty. Tako bar kaže Nemanja Dangubić, koji sa povređenim "sapatanikom" Lukom Mitrovićem ima vremena da odigraju koju partiju.

- Ako igramo PES moj izbor je Liverpul, Luka uglavnom izabere Arsenal ili Napoli... moram priznati da je bolji od mene. Markus nas je zarazio sa Call of Duty, i sad timski igramo, mnogo je zabavno. Kvinsi se ubacio tu, Rajan Tompson, Maik Cirbes... Tako da ume da bude baš zanimljivo. Ako se pitate ko je najbolji u COD, to je Markus. Novajlija Kvinsi je sjajan momak i lako se uklopio, hemija u ekipi je sjajna, pa se često družimo i van terena - otkrio je Dangubić u intervjuu za redbul.com.

On takođe kaže da Mitrović ne ume da podnese poraz u igrici.

- On je dobar u PES-u, COD mu ne ide baš, pa bude frustriran. I uvek kaže da neće više da igra tu igricu - kroz smeh dodaje Dangunbić, koji ne sumnja da će se povratnik na teren Markus Vilijams lepo uklopiti na terenu sa Kvinsijem Milerom.

- Markus će doneti ekstra kvalitet ovoj ekipi, obojica su veoma talentovani, neće biti problema nikakvih oko njihove saradnje - rekao je Nemanja Dangubić.

Podsetimo, Vilijamsu je 1. decembra istekla suspenzija koju je dobio zbog korišćenja marihuane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    1. decembar 2015 | 01:08

    Dobrodošao brate nas. Game over. Sravnicemo protivnike

  • hersascha

    1. decembar 2015 | 17:35

    Na kom serveru igraju da se pridruzim :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA