Murinjo sprema fudbalski zemljotres od 130 miliona evra!

Portugalac će narpraviti ozbiljnu rekonstrukciju tima u zimskom prelaznom roku, a pre svega će se osloboditi Dijega Košta koji mu pravi velike probleme u poslednje vreme

  • 3

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo napraviće rekonstrukciju u napadu tima u zimskom prelaznom roku pošto želi da dovede Tomasa Milera, Džejmija Vardija i Antoana Grizmana, piše Dejli Miror.

Kako se navodi, Portugalac je voljan da se odrekne prvog napadača Dijega Koste posle sukoba koji imaju u poslednje vreme i novac od njegovog transfera kao deo uloži u dolaske pomenute trojice.

Šampionu Engleske najteže će biti da ubedi Milera da pređe iz Bajerna jer je zadovoljan u matičnom klubu, ali i jer u redu za njega već stoji Mančester Junajted.

Fudbaleri Čelsija posle 14 kola Premijer lige postigli su 17 golova, od kojih samo četiri napadači Dijego Kosta, Radamel Falkao i Loik Remi.

Kada se tome doda da se najbolji igrač prošle sezone Eden Azar još nije upisao u strelce, a samo jedan su dali Oskar i Pedro, jasno je da su pojačanja u napadu neophodna.

Murinju bi samo za ovu trojicu fudbalera bilo potrebno minimum 130 miliona evra, a nema sumnje da će ta suma biti i veća, jer je to samo okvirna procena specijalizovanog sajta za procenu vrednosti igrača.

Vrednost igrača koje Murinjo želi da dovede po Transfermarketu:

Tomas Miler - 75 miliona evra

Antoan Grizman - 50 miliona evra

Džejmi Vardi - 6 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. decembar 2015 | 12:38

    Ako je tako dobar trener,kao što stalno naglašava,morao bi i sa ovim igračima da naprabi uspeh.Čovek stalno traži više.A rezultat svake prestupne.

  • Darko

    1. decembar 2015 | 21:59

    Vardija nemoze dovesti ispod 25M

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA