Bizarna ideja Voždovca uoči meča sa Partizanom

Zmajevi predložili da se meč igra bez publike, kako bi mogli da igraju na svom "krovu"

  • 3

Fudbal "na krovu", stadionu Voždovca očigledno nikad neće biti odigran kada su rivali Voždovac i Partizan, odnosno Crvena zvezda.

Razlog, bezbednosti uslovi, zbog kojih i naredni meč u Kup Srbije neće biti odigran na vrhu tržnog centra "Stadion", već na dobro poznatoj, džoker lokaciji - stadionu Obilića na Vračaru.

Ono što jeste zanimljivo u najavi ovog meča jeste činjenica da su domaćini bili spremni na sve kako bi susret odigrali na svom terenu, pa i da se odreknu najvažnijeg činioca fudbala - navijača.

- Bili smo spremni i da se meč organizuje bez publike, ali nas je konačna odluka opet preselila na stadion Obilića. Nemamo mnogo od ponovnih iznošenja argumenata - rekao je Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca, za Sportski žurnal.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, Partizan je bio spreman da se ovaj meč igra na stadionu Voždovca, iako je jasno da crno-beli u tom slučaju mnogo više gube, kada se uzme u obzir broj navijača jednog i drugog kluba.

Na kraju, Voždovac - Partizan, sreda od 13 sati na stadionu Obilića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    1. decembar 2015 | 13:19

    Pa Partizan bi najvise dobijao time on i nema navijace koji bi mu dolazili na utakmice,realno najgori navijaci u Srbiji !!!

  • Biznismen Kicadjo

    1. decembar 2015 | 15:37

    Oj Srbijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA