VILIJAMS: Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno

Kao profesionalac ne može to da koristi kao izgovor, tvrdi američki košarkaš

  • 5

Kao ozeblo sunce navijači Crvene zvezde čekaju povratak Markusa Vilijamsa na teren. Sa takvim očekivanjama ide i isto tako veliki pritisak, a američki plejmejker će se naći u takvoj situaciji baš u jednoj od odlučujućih utakmica za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

>>> VILIJAMS SE VRAĆA NA TEREN: U međuvremenu je Zvezdine košarkaše navukao na jednu igricu!

Vilijamsu je istekla suspenzija zbog konzumiranja marihuane, i već u petak za meč sa Himkijem će biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću.

- Nisam igrao šest meseci, a vraćam se u tako važnoj utakmici za tim, u sjajnoj atmosferi. Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno, teško je... - rekao je Vilijams "Novostima".

Kao profesionalac ne može to da koristi kao izgovor, odmah dodaje Amerikanac.

>>> KAKAV DOČEK: Pionir ovacijama pozdravio Vilijamsa! (VIDEO)

- Pod pritiskom sam tokom čitavog života, ovo je samo drugačiji tip pritiska. Izađete na teren u sredini sezone, ekipi je potrebna pobeda za plasman u sledeću rundu najbolje lige u Evropi protiv jednog od najboljih timova. Mnogo pritiska, ali nisam nervozan - dodao je Vilijams, a na pitanje kako se nosi s pritiskom odgovara:

- Nije to kao da me neko pita da budem predsednik Amerike ili bilo koje države. To je košarka, nešto čime se dugo bavim.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vilijams je pohvalio svoje saigrače zbog prikazanog u pobedi nad Realom, a posebno je to naglasio za Nikolu Rebića i Marka Gudurića.

>>> Navijač Zvezde nacrtao grafit u centru grada, koji je oduševio Markusa Vilijamsa! (FOTO)

- Reba je igrao protiv dva najbolja plejmejkera u Evropi i nadigrao ih. Imao je sjajne pasove, igrao dobru odbranu, usporio Serhija Rodrigeza, pokazao mnogo zrelosti. Marko je ušao u kasnoj fazi i pogodio trojku, a onda i taj ulaz uz osnovnu liniju i zakucavanje. Za te momke kažu da su deca, ali oni znaju da igraju. Nije bitno koliko imaju godina. Isto su pričali i za visokog momka iz Mege koji je sada u Denveru (Nikola Jokić), ali on zna da igra. Samo je potrebno da dobiju šansu - rekao je Markus Vilijams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jat

    2. decembar 2015 | 12:40

    Himki mora da se dobije! A MWill da prokljuca

  • Semajlirano

    2. decembar 2015 | 11:42

    Nije realno da odmah počne protiv himkija ipak je jović uigraniji sa ekipom i nerealno od njega da se očekuje 20poena,ali u svakom slučaju znacice ekipi

  • Djole Bg

    2. decembar 2015 | 15:45

    Nije realno da se očekuje puno od njega, nije igrao dugo utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA