Himki se pojačao pred gostovanje Zvezdi

Košarkaši Himkija dolaze u Beograd jači za jedno novo ime

  • 0

Ekipa Himkija biće oslabljena na utakmici protiv Crvene zvezde, jer će biti lišena usluge svoja dva  klasična centra.

>>> Himki žestoko oslabljen stiže na megdan Zvezdi!

Ipak, uprava Himkija nije sedela skrštenih ruku, nije želela da stvar prepusti slučaju, pa je angažovala centra Anatolija Kaširova (28, 215 cm).

Ruski centar došao je u Himki kao slobodan igrač iz nemačkog Tibingena u kojem je igrao prethodne dve godine. Kaširov je sa Himkijem potpisao kratokorač ugovor, a posle nekoliko mečeva biće doneta odluka da li će doći do produženja saradnje. U septembru Kaširov je bio na probi u CSKA, ali tamo nije uspeo da se izbori za mesto u timu.

Trener Himkija Rimas Kurtinaitis moći će da računa na njegove usluge na utakmici protiv Zvezde, što je potvrđeno i na zvaničnom tviter profilu Himkija.

Podsetimo, centri Himkija Pol Dejvis i Ruslan Peteev neće nastupiti protiv Crvene zvezde usled povreda koje su doživeli. Dejvis je na utakmici protiv Reala povredio mišić, dok je Peteev još ranije operisao očnu jabučicu i njegov povratak ne očekuje se u skorašnje vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA