Sparsi gaze, Jokić blizu "dabl-dabla", ali svi pričaju o urnebesnom Gregu Popoviču! (VIDEO)

Trener Sparsa oduševljeno pozdravio čuvenog reportera Krega Segera koji se vratio mikrofonu posle oporavka od teške bolesti

  • 0

Košarkaši San Antonio Sparsa nastavili su pobednički niz i na teškom gostovanju u Memfisu, gde su, mnogo lakše nego što je bilo očekivano, savladali Grizlije rezultatom 103:83. 

Bio je to šesti trijumf Teksašana u prethodnoh sedam mečeva, čime su "zacementirali" drugu poziciju na Zapadu iza nedodirljivih šampiona Golden Stejta.

Ipak, najveća zanimljivost duela u Tenesiju nije bila ubedljiva pobeda gostiju, niti još jedna sjajna partija Kajvija Lenarda i njegovih 27 poena, kao ni zanemarljiva minutaža Bobana Marjanovića (igrao minut i po), već "riunion" trenera Sparsa Grega Popovića i legendarnog reportera Krega Segera, koji su ukrali šou igračima.

Seger se posle teške bolesti vratio poslu i uradio prvi intervju sa Gregom posle "kambeka", što je izuzetno obradovalo "kouča" Mamuza, pa nije propustio priliku da mu to, u svom stilu, kaže u direktnom prenosu tokom pauze između prve i druge deonice.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

- Jel idemo uživo? - pitao je Pop Segera. A kada je dobio potvrdan odgovor, krenuo je...

-  Moram ti reći da prvi put uživam dok dajem ovaj glupavi intervju, koji moram da dajem, samo zato što si ti opet tu - zagrlio je trener San Antonija sagovornika.

Na pitanje Segera da opiše igru svog tima u prvoj deonici u kojoj su Sparsi gubili 21:20, usledio je urnebesan odgovor prekaljenog šoumena.

- Igramo kao sra.., tako da sam morao da menjam dosta... - rekao je, između ostalog, Popovič, koji se proslavio i zbog toga što već godinama "troluje" Segera tokom ovakvih "blic" intervjua.

Istovremeno, na parket je pored Marjanovića, u noći između četvrtka i petka izlazio drugi srpski košarkaš - Nikola Jokić, čiji je Denver pobedom u torontu 106:105 stavio tačku na seriju od osam vezanih poraza.

Bivši centar Mege iz utakmice u utakmice potvrđuje se kao pun pogodak franšize iz Kolorada, što je bilo evidentno i u Torontu gde je flertovao sa "dabl-dabl" ostvarenjem: Za 14 minuta ubacio je 8 poena i upisao 7 skokova.

Gosti su od samog početka imali prednost koja im je bila ugrožena u samoj završnici, ali su ipak uspeli da odole poslednjim naletima Reptorsa.

Sjajnu partiju u pobedničkoj ekipi pružio je bivši igrač Partizana Žofri Lovernj, koji je u statističke kolone uneo 14 poena i 10 skokova.

Rezultati

Majami - Oklahoma 97:95

Toronto - Denver 105:106

Juta - Orlando 94:103

Memfis - San Antonio 83:103

Portland - Indijana 123:111

Sakramento - Boston 97:114

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA